ΤΖΟΚΕΡ: Στο Κερατσίνι το «χρυσό» δελτίο των 5,1 εκατ. ευρώ – Τι λέει ο ιδιοκτήτης του τυχερού πρακτορείου ΟΠΑΠ

Must Read

Τυχερή αποδείχτηκε η 13η κλήρωση του τζακ ποτ στο ΤΖΟΚΕΡ για έναν παίκτη στο Κερατσίνι, ο οποίος κέρδισε 5.104.359,94 ευρώ.

Το τυχερό δελτίο, στο οποίο σημειώθηκε η μοναδική επιτυχία στην 1η κατηγορία του παιχνιδιού, είχε συμπληρωθεί στο κατάστημα ΟΠΑΠ του κ. Γιώργου Κουζιγιάννη, στην οδό Αϊνστάιν 19 & Αριστοφάνους 23Α.

«Ήταν ένα απλό δελτίο με 6 στήλες, τυχαίας επιλογής, που κόστισε 3 ευρώ. Όπως είναι φυσικό, δεν γνωρίζουμε ποιος είναι ο μεγάλος νικητής. Άλλωστε, στα μεγάλα τζακ ποτ έχουμε πολύ κόσμο που δοκιμάζει την τύχη του, ακόμα και περαστικούς που δεν είναι τακτικοί πελάτες μας», σχολιάζει ο ιδιοκτήτης του τυχερού πρακτορείου ΟΠΑΠ στο Κερατσίνι.

Ο κ. Κουζιγιάννης δεν είναι «πρωτάρης» στις επιτυχίες του ΤΖΟΚΕΡ. «Το 2017 είχε βρεθεί στο κατάστημά μας ένα 5άρι, το οποίο έδωσε 75.000 ευρώ σε έναν τυχερό πελάτη μας», σημειώνει.

Το τυχερό κατάστημα ΟΠΑΠ στο Κερατσίνι

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This