ΔΕΘ: Ξεκίνημα με Μητσοτάκη

Το πρόγραμμα των άλλων αρχηγών

Must Read

Ολοι οι αρχηγοί κομμάτων και οι πολιτικοί θα περάσουν από τη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης, εκτός από τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης Κυριάκο Βελόπουλο και τους βουλευτές του κόμματος, που θεωρεί ότι η «παρέλαση» των πολιτικών αρχηγών στη ΔΕΘ είναι ανούσια και προσβάλλει τη νοημοσύνη των πολιτών που καθημερινά αντιμετωπίζουν σοβαρά προβληματα για τα οποία απαιτούνται λύσεις και όχι επικοινωνιακές πομφόλυγες

Σήμερα θα βρίσκεται στην πόλη ο πρωθυπουργός, με πρόγραμμα εκτός ΔΕΘ, γιατί θέλει να επισκεφθεί τον σταθμό Αγία Σοφία του μετρό προκειμένου να δει τις εργασίες επανατοποθέτησης κάποιων εκ των αρχαιοτήτων που είχαν απομακρυνθεί το 2017 και πρόκειται να ανακοινώσει ότι θα λειτουργήσει και ένα ακόμη μουσείο αρχαιοτήτων του μετρό (εκτός από εκείνο στο πρώην Στρατόπεδο Παύλου Μελά), το οποίο θα είναι σε τριώροφο υπόγειο χώρο, στον επίσταθμο, μεταξύ των σταθμών Πανεπιστήμιο και Σιντριβάνι.
Το επίσημο πρόγραμμά του ξεκινά αύριο με συνάντηση με τη διοίκηση της ΔΕΘ και περιοδεία στα περίπτερα, και το βράδυ, στις 8, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ι. Βελλίδης» θα πραγματοποιήσει την καθιερωμένη ομιλία του, στο πλαίσιο των εγκαινίων της φετινής διοργάνωσης. Το επίσημο πρόγραμμα του πρωθυπουργού κλείνει με τη συνέντευξη Τύπου, η οποία θα ξεκινήσει στις 12, την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου, επίσης στο «Ι. Βελλίδης».

Χθες, ήρθε ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος είχε επαφές με παραγωγικούς φορείς. Θα ανέβει ξανά στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Παρασκευής 17 Σεπτεμβρίου, θα μιλήσει στο «Βελλίδειο» το βράδυ του Σαββάτου και θα δώσει συνέντευξη Τύπου την Κυριακή.

Την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη η Ζωή Κωνσταντοπούλου και στις 16.00 θα επισκεφθεί τη ΔΕΘ η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, ενώ στις 20.00 θα μιλήσει στην αίθουσα «Ελλοπία» του «Ι. Βελλίδης».

Την Πέμπτη 13 του μήνα, στις 13.00, είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη Τύπου του επικεφαλής του ΜεΡΑ25 Γιάνη Βαρουφάκη, ενώ το πρόγραμμα κλείνει στις 20.00 με την ομιλία του γ.γ. του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα στην αίθουσα «Ελλοπία 2» του «Ι. Βελλίδης».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This