Σχετικά αίθριος καιρός με ισχυρούς βοριάδες – Πού θα σημειωθούν βροχές από το βράδυ του Σαββάτου (video)

Must Read

Σχετικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα, Σάββατο, με αραιές νεφώσεις. Ωστόσο, από αργά το βράδυ και κυρίως αύριο, Κυριακή, θα σημειωθεί μεταβολή με βροχές και ισχυρούς βοριάδες.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του ΟPEN, Κλέαρχο Μαρουσάκη, σήμερα θα επικρατήσουν ήπιες καιρικές συνθήκες. «Η χώρα μας σήμερα επηρεάζεται από τον συνδυασμό των υψηλών πιέσεων προς την Μαύρη Θάλασσα, με τις χαμηλές προς την ανατολική λεκάνη της Μεσογείου. Το γεγονός αυτό θα έχει ως συνέπεια την διατήρηση των ισχυρών βοριάδων κυρίως στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο, ταυτόχρονα όμως από την περιοχή της Ιταλίας, αναμένεται να μας προσεγγίσει ένα βαρομετρικό χαμηλό το οποίο θα δώσει βροχοπτώσεις μέσα στην νύχτα και κυρίως αύριο, Κυριακή στα πιο δυτικά και νότια τμήματα της χώρας» είπε αρχικά.

Όπως εξήγησε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης, η μέρα ξεκινά με πολύ καλές συνθήκες, στο σύνολο της χώρας, σιγά σιγά όμως, από το μεσημέρι και μετά σταδιακά θα αρχίσουν να αναπτύσσονται νεφώσεις μέσα στο Ιόνιο και στα ηπειρωτικά τμήματα, όπου κατά την διάρκεια της νύχτας θα σημειωθούν βροχές.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This