Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Μονόδρομος για μένα να βρεθώ αντιμέτωπη με τη γυναίκα που με κατέστρεψε» (video)

«Η Ιωάννα θέλει να ξαναγίνει ένας φυσιολογικός άνθρωπος, όχι όμορφη, ας μην κοροϊδευόμαστε»

Must Read

Το δικό της μήνυμα στέλνει η Ιωάννα Παλιοσπύρου, λίγες ημέρες πριν από τη δίκη της κατηγορούμενης, για την επίθεση με το βιτριόλι που συγκλόνισε το πανελλήνιο. Σε αποκλειστική της δήλωση στην εκπομπή «Τώρα ό,τι Συμβαίνει», στην τηλεόραση του OPEN, η Ιωάννα ζητεί παραδειγματική τιμωρία της Έφης, που της άλλαξε όλη την ζωή.

«Η απόφασή μου να βρεθώ στο δικαστήριο αντιμέτωπη με τη γυναίκα που με κατέστρεψε για εμένα είναι μονόδρομος. Θέλω να αντικρίσει την καταστροφή που έχουν επιφέρει οι πράξεις της και να λογοδοτήσει για αυτές. Πιστεύω πως η τιμωρία της πρέπει να είναι παραδειγματική και να υπογραμμιστεί η μηδενική ανοχή της κοινωνίας και των θεσμών σε πράξεις μιμητισμού» είπε και συνέχισε: «Δεν είμαι σίγουρη πως θα μπορέσω να το διαχειριστών, θα προσπαθήσω όμως. Επενδύω πάντα στη στήριξη της οικογένειάς μου και στην αγάπη του κόσμου, διότι για εμένα τέτοιου είδους αξίες έχουν σημασία και όχι η επιφανειακή ομορφιά. Πρέπει νομίζω κάποια στιγμή να αναθεωρήσουμε ως κοινωνία τα πρότυπα που προβάλλουμε στα παιδιά μας και στους νέους».

Πρόσφατα η Ιωάννα Παλιοσπύρου «ανέβασε» στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία, θέλοντας να μοιραστεί την εικόνα της μετά την επίθεση με όλο τον κόσμο που την έχει στηρίξει. «Ξέρω πως πολλοί δεν κατανοούν… δεν αντιλαμβάνονται… πόσο πόνο, πόση αδικία και πόση απόγνωση κρύβει αυτή η φωτογραφία. Είναι μόνο μια ένδειξη… από το πρώτο μου χειρουργείο. Θα ακολουθήσουν δεκάδες. Όχι για να γίνω όμορφη γυναίκα, μόνο για να είμαι φυσιολογικός άνθρωπος. Ποια δικαιοσύνη το αποκαθιστά αυτό; 15/9», έγραψε χαρακτηριστικά.

https://www.instagram.com/p/CTmnHr6MaZm/?utm_source=ig_embed

«Η Ιωάννα θέλει να ξαναγίνει ένας φυσιολογικός άνθρωπος, όχι όμορφη, ας μην κοροϊδευόμαστε»

Χθες, στην πρεμιέρα της Ελένης Τσολάκη στην εκπομπή «Open Weekend» μίλησε ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, Νικόλας Αλεξανδρής. «Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο θα μπορούσε κάποιος να υποθέσει ότι η επίθεση έγινε μόνο και μόνο για να την τραυματίσει. Αυτές οι διαρροές της δικογραφίας, τις οποίες θεωρώ απαράδεκτες, αποτυπώνουν ένα μέρος μόνο των συμβάντων και ευτυχώς που δεν έχει διαρρεύσει το σύνολο της δικογραφίας. Κατά τη διάρκεια της δίκης δεν θα μείνει αμφιβολία σε κανέναν ότι πρόθεση αυτής της κυρίας, της καθ’ ομολογία δράστιδος ήταν να σκοτώσει την Ιωάννα και όχι απλά να την τραυματίζει. Θα δείτε και πολλά άλλα στοιχεία τα οποία θα θεμελιώσουν όχι μόνο την προετοιμασία και το σχεδιασμό, αλλά και την πρόθεσή της να θανατώσει την Ιωάννα» σημείωσε.

Μάλιστα, ο δικηγόρος εξέφρασε την άποψη, ότι δεν θα ακούσουν ποτέ το γιατί από το στόμα της δράστιδος. «Η Ιωάννα θα είναι εκεί στο δικαστήριο θα δώσει το παρών και θα σταθεί απέναντί της και θα την κοιτάξει και θα περιμένει τις απαντήσεις της. Δεν είμαι καθόλου βέβαιος ότι η δράστιδα θα δώσει τις απαντήσεις που πρέπει. Η Ιωάννα θα είναι έτοιμη να ζητήσει την απονομή της δικαιοσύνης – στο μέτρο και στο βαθμό που η ελληνική δικαιοσύνη το επιτρέπει. Η Ιωάννα θέλει να ξαναγίνει ένας φυσιολογικός άνθρωπος, όχι όμορφη ας μην κοροϊδευόμαστε. Πολλοί από μας το έχουμε σίγουρο και δεδομένο στην καθημερινότητά μας. Όσα χρόνια φυλάκισης και αν επιβληθούν στη δραστίδα δεν θα ξαναγίνει φυσιολογική η Ιωάννα» κατέληξε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This