Θρίλερ με την πτώση της 15χρονης από γκρεμό – «Δεν σας λέω τι συνέβη» (video)

Aπόπειρα αυτοκτονίας εξετάζουν οι αρχές - Η φίλη της κατέθεσε ότι προσπάθησε να την αποτρέψει

Must Read

Απαντήσεις ζητούν οι αρχές για την πτώση ενός 15χρονου κοριτσιού από γκρεμό στην Πετρούπολη, η οποία λίγο έλειψε να της στοιχίσει τη ζωή.

Η νεαρή μαθήτρια που έπεσε από ύψος 14 μέτρων ενώ βρισκόταν στο σημείο με φίλους της, νοσηλεύεται με βαριά τραύματα σε όλο της το σώμα και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, με την κατάσταση της υγείας της να κρίνεται σοβαρή.

Το νεαρό κορίτσι βρισκόταν στο σημείο για να βγάλει φωτογραφίες, πάνω από το γήπεδο μπάσκετ, μαζί με συνομήλικούς της, ένας εκ των οποίων φέρεται να την τράβηξε από τα μαλλιά, λίγο πριν πέσει στο κενό. Αυτόπτες μάρτυρες κατέθεσαν ότι η 15χρονη σύρθηκε στα βράχια, και στη συνέχεια βρέθηκε στο έδαφος, γεγονός που κατά κάποιο τρόπο την έσωσε.

Την ίδια στιγμή, οι αρχές ερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες προκλήθηκε η πτώση της 15χρονης, εξετάζοντας ακόμα και το ενδεχόμενο της απόπειρας αυτοκτονίας. Άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ πήραν καταθέσεις από τους συνομήλικους της νεαρής μαθήτριας, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ του protothema.gr, μια φίλη της 15χρονης κατέθεσε ότι προσπάθησε να την αποτρέψει από την πτώση και δεν τα κατάφερε.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η 15χρονη απασχόλησε τις αρχές τρεις μέρες πριν την πτώση της για παρόμοιο λόγο, ενώ φέρεται να αντιμετωπίζει ενδοοικογενειακά προβλήματα. Το ανήλικο κορίτσι δεν φάνηκε πρόθυμο να εξηγήσει τους άνδρες της αστυνομίας αλλά και στους τραυματιοφορείς που έσπευσαν να την βοηθήσουν, κάτω από ποιες συνθήκες προκλήθηκε η πτώση της, με την ίδια να απαντάει «Δεν σας λέω τι συνέβη».

Οι έρευνες της αστυνομίας που θα ρίξουν φως στις συνθήκες της πτώσης της μαθήτριας βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This