«Θα καταθέσω πολύ σοβαρά στοιχεία» λέει αυτόπτης μάρτυρας της επίθεσης με βιτριόλι (video)

Τι αναφέρει ο ιδιοκτήτης του κουρείου που πρόλαβε να δει την βιτριολίστρια

Must Read

Με κομμένη την ανάσα περιμένει σύσσωμη η κοινωνία την εξέλιξη της δίκης για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου.

Ανάμεσα στους μάρτυρες που θα καταθέσουν τι είδαν εκείνο το πρωί στην Καλλιθέα, όταν η 37χρονη βιτριολίστρια Έφη Κ. επιτέθηκε στην Ιωάννα με μεγάλη ποσότητα καυστικού υγρού, ικανή να σκοτώσει, είναι και ο ιδιοκτήτης του κουρείου το οποίο βρίσκεται κοντά στον χώρο που εργαζόταν το θύμα.

https://www.youtube.com/watch?v=OaK40sAtHGs

Ο ιδιοκτήτης Θεόδωρο Κεσόγλου, μιλώντας σε εκπομπή της ΕΡΤ, σχολίασε ότι η «Η Ιωάννα είναι δυνατή, ακούει, βγάζει δικά της συμπεράσματα και θα δει την εξέλιξη».

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά, «Περιμέναμε όλοι να γίνει το δικαστήριο, δυστυχώς δεν έγινε» είπε ο ιδιοκτήτης του κουρείου που υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας της επίθεσης και πρόσθεσε ότι ο ίδιος θα καταθέσει «συγκεκριμένα στοιχεία τα οποία είναι πολύ σοβαρά».

ιωάννα βιτριόλι

«Θα καταθέσω πάνω στη δίκη το τι έχω δει και τι έχω ακούσει, όχι κάτι παραπάνω για να δούμε ακριβώς τι έχει γίνει» πρόσθεσε και σχολίασε ότι ήταν «πάρα πολύ επαγγελματικό αυτό που έγινε».

Ο αυτόπτης μάρτυρας είχε μιλήσει για δύο γυναίκες που είδε να φεύγουν με κατεύθυνηση προς της Θησέως,  σε απόλυτα ήρεμη κατάσταση. Μάλιστα είχε δώσει πληροφορίες στην αστυνομία για το ένδυμα μιας εκ των γυναικών που είδε, η οποία και όπως αποδείχτηκε ήταν η βιτριολίστρια. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου δημοσίευσε μια φωτογραφία με τις κόρες της και τη συνόδευσε με ένα μήνυμα μετά την είδηση του διαζυγίου της

Μετά από 18 χρόνια γάμου, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και ο Γιάννης Νταλιάνης, αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο, σύμφωνα με ρεπορτάζ...

More Articles Like This