Έλενα Πολυχρονοπούλου: «Tα τάπερ στην τουαλέτα ήταν του σκύλου και τα χρήματα, δώρα για τον γάμο»

«Ζούσα το όνειρο του γάμου, δεν ξέρω τίποτα για τα ναρκωτικά» - Τι είπε στην απολογία της η πρώην παίκτρια ριάλιτι

Must Read

Τυφλωμένη από τον έρωτα της δήλωσε ότι ήταν η πρώην παίκτρια ριάλιτι, Έλενα Πολυχρονοπούλου, η οποία στην απολογία της ισχυρίστηκε ότι δεν έχει καμία εμπλοκή με τα 7,8 κιλά κοκαΐνης που μετέφερε ο σύντροφός της Δημήτρης Ρεγκινίδης.

Οι δυο τους δεν έπεισαν την ανακρίτρια και κρίθηκαν προφυλακιστέοι την προηγούμενη εβδομάδα. Η 29χρονη  στην απολογία της υποστηρίζει ότι κακώς εμπιστεύτηκε τον σύντροφο της και πρώην ποδοσφαιριστή με τον οποίο σκόπευαν να παντρευτούν σύντομα και τώρα όπως λέει βλέπει τη ζωή της να καταστρέφεται.

«Από μία κοπέλα που ζούσα το όνειρο του γάμου πιστεύοντας τις υποσχέσεις και τις διαβεβαιώσεις του συντρόφου μου για κοινή ζωή δημιουργία οικογένειας και παιδιών τυφλωμένη από τον έρωτα νιώθω σήμερα προδομένη από τον άνθρωπο που εμπιστεύτηκα για να προχωρήσω τη ζωή μου και συν τοις άλλοις αντιμετωπίζω και τον κίνδυνο να καταστραφεί η ζωή μου και αυτή της οικογένειάς μου» δήλωσε στην ανακρίτρια.

Στην τουαλέτα με ελαφρά περιβολή

Μάλιστα, η 29χρονη αρνείται ότι πέταξε ναρκωτικά στην τουαλέτα και ισχυρίζεται ότι καθυστέρησε να ανοίξει στους αστυνομικούς γιατί βρισκόταν στην τουαλέτα: «Λόγω των οικιακών εργασιών ήμουν στο σπίτι με όλως ελαφρά περιβολή ενώ κατά την άφιξη των αστυνομικών βρισκόμουν στο μπάνιο για την ανάγκη μου οπότε δε χρειάστηκαν περισσότερο από ένα με δύο λεπτά το πολύ για να βγω από το μπάνιο να φορέσω πρόχειρα ένα ρούχο και να ανοίξω». 

Σε άλλο σημείο της απολογίας, αναφέρει ότι τα χρήματα που βρέθηκαν στο σπίτι του ζευγαριού προέρχονταν από την εργασία της αλλά και από δώρα της οικογένειάς της: «Τα χρήματα που βρέθηκαν στο διαμέρισμα ήταν κάποια που την εργασία μου κάποια από δώρα προ γάμου και κάποια από δώρα -βοήθειες από τις οικογένειές μας για να αντιμετωπίσουμε τα έξοδα του γάμου» ισχυρίστηκε.

Όπως πρόσθεσε στην κατάθεσή της: «Δυστυχώς ούσα ερωτευμένη και ζώντας τις ημέρες της παραμονής του γάμου μου ανατράπηκε ο κόσμος μου και συντετριμμένη κινδυνεύω να καταστραφεί η ζωή μου και η ζωή της οικογένειάς μου επειδή εμπιστεύτηκα το λάθος άνθρωπο όπως αποδείχθηκε» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Έπρεπε να σκεφτώ σοβαρά τη δημιουργία μιας οικογένειας»

Μιλώντας για την εξάρτηση του συντρόφου της από τα ναρκωτικά, η ίδια υποστηρίζει ότι εκείνη δεν καπνίζει ούτε πίνει αλλά και ότι πίστευε ότι ο 32χρονος θα ξεκόψει: «Το σύννεφο που πάντοτε σκέπαζε τη σχέση μας ήταν το γεγονός ότι ένα χρόνο μετά την έναρξη του δεσμού μας κατάλαβα ότι εκείνος έκανε περιστασιακή χρήση κοκαΐνης όπως ομολόγησε. Η πρώτη μου αντίδραση ήταν προσπαθήσω να απομακρυνθώ από εκείνον καθώς εγώ όχι μόνο δεν είχα ποτέ μου σχέση με ουσίες αλλά ούτε κάπνιζα ούτε έπινα Δυστυχώς για μένα όπως σήμερα αποδεικνύεται, πείστηκα από τις διαβεβαιώσεις του ότι μαζί μου θέλει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα και συνεχίσαμε να είμαστε μαζί, με σημαντικά όμως διαστήματα ενδιάμεσων χωρισμών καθώς ξανά και ξανά διαπίστωνα μεμονωμένα περιστατικά χρήσης εκ μέρους του που έκαμψαν την εμπιστοσύνη μου. Ήμουν 29 ετών έπρεπε να σκεφτώ σοβαρά τη δημιουργία μιας οικογένειας και έπρεπε και εκείνος να λάβει με τη σειρά του απόφαση αν ήταν διατεθειμένος να αφήσει πίσω το παρελθόν. Μου έκανε πρόταση γάμου στα Κουφονήσια. Τον περασμένο Αύγουστο η συμπεριφορά που είχε επιδείξει το τελευταίο διάστημα και η αγάπη μου για εκείνον με τύφλωσαν με αποτέλεσμα να μην μπορέσω να αντιληφθώ ότι τελικά η δική μου απάντηση στην πρότασή του θα ήταν και η καταστροφή μου».

Μάλιστα, η 29χρονη αναφέρθηκε και στο ελάχιστο εισόδημα που δήλωνε και το οποίο ανέρχεται στα 1.200 ευρώ: «Γίνεται αντιληπτό ότι λόγω της φύσεως των επιχειρήσεων στις οποίες απασχολούμαι οι απολαβές μου ως επί το πλείστον δεν είναι εμφανείς ενώ η ανασφάλεια που επικρατεί στο χώρο της εργασίας δεν μου παρέχει την πολυτέλεια να απαιτήσω κάτι διαφορετικό καθώς θα συνεπάγεται υπέρμετρη επιβάρυνση των επιχειρήσεων των εργοδοτών μου» κατέθεσε ενώ υποστήριξε ότι τα μπολ τάπερ που βρέθηκαν στην τουαλέτα δεν ήταν για αποθήκευση ναρκωτικών αλλά «για το νερό και το φαγητό του σκύλου τα οποία ασφαλώς και πλένονται στο μπάνιο με αραιωμένη χλωρίνη».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This