Αδερφός Δημήτρη Λιγνάδη: «Του ζητήθηκε από τις Αρχές να ανεβάσει θεατρική παράσταση» (video)

Αίσθηση προκάλεσε η αποκάλυψη του αδερφού του

Must Read

Για πρώτη φορά ο αδερφός του Δημήτρη Λιγνάδη, Γιάννης, παραχωρεί συνέντευξη στην οποία μιλάει για την υπόθεση που προκάλεσε σοκ στο πανελλήνιο. Ο Γιάννης Λιγνάδης εμφανίστηκε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και περιέγραψε την επικοινωνία και τα συναισθήματα που τρέφει για τον αδερφό του ο οποίος είναι προφυλακισμένος για βιασμούς ανηλίκων.

Ο Γιάννης Λιγνάδης σε μια αφοπλιστική ομολογία παραδέχτηκε ότι δεν θαυμάζει τον αδερφί του ως άνθρωπο: «δεν έχει σβήσει ο θαυμασμός μου για τον αδελφό μου σαν καλλιτέχνη. Δεν τον θαυμάζω σαν άνθρωπο. Ο αδελφός μου καταξιώθηκε ως καλλιτέχνης όχι ως άνθρωπος. Ό,τι και να είναι ο αδελφός μου εγώ έχω την προσωπική μου τοποθέτηση και εν πάση περιπτώσει η αγάπη είναι δεδομένη είναι κάτι που δεν αλλάζει», είπε μεταξύ άλλων.

Η παράσταση που οι… Αρχές (!) του πρότειναν να ανεβάσει

Ο αδερφός του μίλησε για την παράσταση που ετοιμάζει μέσα στις φυλακές Τριπόλεως ο κατηγορούμενος, μια πληροφορία που έχει διαρρεύσει το τελευταίο διάστημα. Μάλιστα, πηγές ανέφεραν ότι είχε ως θέμα την συμπλήρωση των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821 και θα συμμετείχαν και άλλοι κρατούμενοι οι οποίοι κατηγορούνται για σεξουαλικά εγκλήματα και σεξουαλικές κακοποιήσεις ανηλίκων. Ωστόσο, ο αδερφός του αποκάλυψε ότι δεν ήταν δική του πρωτοβουλία, αλλά «του ζητήθηκε από τις Αρχές να ανεβάσει μια θεατρική παράσταση». Όπως σχολιάζει, ο ίδιος τον συμβούλευσε να το κάνει εάν αισθάνεται καλά: «Μου ζήτησε τη γνώμη μου και του είπα πως αν νιώθει καλά να το κάνει».

«Πράξη βιασμού η κατ’ οίκον έρευνα»

Ο Δημήτρης Λιγνάδης σχολίασε μεταξύ άλλων ότι: «η γενετήσια πολιτεία του αδερφού μου δεν διαφέρει από την πολιτεία πολλών άλλων καλλιτεχνών και πολλών λογοτεχνών», ενώ χαρακτήρισε «φαρσοκωμωδία» και «πράξη βιασμού» την έρευνα στο σπίτι του πρώην ισχυρού άνδρα του Εθνικού Θεάτρου: «η κατ’ οίκον έρευνα συνιστά μια πράξη βιασμού καταρχάς του προσωπικού βίου. Είναι πραγματικά μια πράξη βιασμού. Το βίωσα με τον ίδιο τρόπο που βίωσα τη σύλληψη. Φαρσοκωμωδία. Δεν βρέθηκε τίποτα αξιόλογο. Όσα βρεθήκανε ήταν πράγματα που θα τα έχετε και εσείς στο σπίτι σας. Μια μάσκα, μια περούκα αποκριάτικη» σχολίασε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This