Σοκαρισμένος ο νέος ένοικος της μεζονέτας στα Γλυκά Νερά – Τι εξομολογήθηκε σε γειτόνισσα (video)

Αραβικής καταγωγής ο νέος ενοικιαστής - Δεν κοιμάται τα βράδια

Must Read

Ένας νέος ένοικος ξεκινάει την ζωή του στην μεζονέτα των Γλυκών Νερών, όπου άφησε την τελευταία της πνοή, η νεαρή μητέρα Καρολάιν, δολοφονημένη από τον πιλότο σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Όπως έγινε γνωστό πριν από έναν μήνα, ο Αναγνωστόπουλος που βρίσκεται προφυλακισμένος, έδωσε εντολή να ξενοικιαστεί το πολυτελές σπίτι στα Γλυκά Νερά και να μεταφερθούν τα έπιπλα και τα προσωπικά του αντικείμενα. Σύμφωνα μάλιστα με όσα κατέθεσαν οι γείτονες, είδαν συνεργεία να απομακρύνουν τα πράγματα από το εσωτερικό του σπιτιού, ενώ ταυτόχρονα εκτελούνταν εργασίες ανακαίνισης.

Το σπίτι είχε ήδη νοικιαστεί και ένας νέος ένοικος ετοιμαζόταν να ξεκινήσει τη ζωή του στο σπίτι όπου εκτυλίχθηκε το στυγερό έγκλημα. Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για έναν άνδρα αραβικής καταγωγής και νεαρό σε ηλικία, ο οποίος δεν είχε ιδέα για το τι είχε συμβεί. Ο νέος ένοικος δεν γνώριζε ότι στην μεζονέτα που είχε νοικιάσει, ο συζυγοκτόνος είχε σχεδιάσει και εκτελέσει το «τέλειο» έγκλημα ισχυριζόμενος ότι εκείνος και η Καρολάιν είχαν πέσει θύματα ληστείας.

Ο νέος ένοικος κατέρρευσε μόλις έμαθε ότι το σπίτι που είχε νοικιάσει ήταν ο τόπος του εγκλήματος που προκάλεσε σοκ στην ελληνική κοινωνία, ενώ σύμφωνα με το Star, εξομολογήθηκε σε γειτόνισσά του ότι οι σκέψεις τον κατακλύζουν και τα βράδια δυσκολεύεται να κοιμηθεί.

Αναγνωστόπουλος

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This