Χαλκίδα: Νεκροί από κορωνοϊό άνθρωποι που είχαν εμβολιαστεί

Must Read

Έχασε τη ζωή της από κορωνοϊό μια 80χρονη γυναίκα στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας που είχε ολοκληρώσει τον εμβολιασμό της και ήταν υποτίθεται «προστατευμένη».

Σύμφωνα με το evima.gr, η γυναίκα που άφησε την τελευταία της πνοή, χθες Κυριακή, είχε υποκείμενα νοσήματα, και είχε γίνει εισαγωγή της σε ΜΕΘ. Ωστόσο, η 80χρονη παρουσίασε σοβαρές επιπλοκές και τελικά κατέληξε, χτυπημένη από τον ιό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, την ίδια μέρα, ένας 55χρονος άνδρας με καταγωγή από την Κάρυστο, ο οποίος είχε εμβολιαστεί πλήρως κατά της πανδημίας, έχασε τη ζωή του στο ίδιο νοσοκομείο. Ο 55χρονος αντιμετώπιζε κι εκείνος υποκείμενα νοσήματα και είχε φροντίσει να εμβολιαστεί, ωστόσο αφού νόσησε με Covid-19, εισήχθη στο νοσοκομείο πριν από δυο εβδομάδες και κατέληξε, χθες Κυριακή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This