Λιολιώ Κολυπέρα: Πέθανε από κορωνοϊό ενώ ήταν εμβολιασμένη – Θρήνος για τον χαμό της

Θρήνος για τον χαμό της σπουδαίας Προέδρου του Άλματος Ζωής που χάρισε ελπίδα και δύναμη σε χιλιάδες γυναίκες

Must Read

Θλίψη έχει σκορπίσει στην Πάτρα η είδηση θανάτου της Λιολιώς Κολυπέρα, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 67 ετών, νικημένη από κορωνοϊό.

Η Πρόεδρος του Άλματος Ζωής στο νομό Αχαΐας νοσηλευόταν διασωληνωμένη το τελευταίο διάστημα στο νοσοκομείο του Ρίου, αν και ήταν πλήρως εμβολιασμένη. Η ίδια είχε βρεθεί θετική στον ιό και το πρώτο διάστημα παρέμενε στο σπίτι της, ωστόσο στη συνέχεια η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε και χρειάστηκε να νοσηλευτεί.

Σύμφωνα με το thebest.gr, η Λιολιώ Κολυπέρα που χάρισε ελπίδα σε χιλιάδες γυναίκες, έδινε ξανά μεγάλη μάχη με τον καρκίνο.

«Έχω μάθει να ζω με τους καρκίνους μου, να μη μετράω το χρόνο σε ώρες, μέρες, μήνες και χρόνια, αλλά να τον αξιοποιώ σε στιγμές, κάνοντας αυτό που αγαλλιάζει την ψυχή μου. 24 χρόνια τώρα έχω πορευθεί παρέα με τρεις καρκίνους… με αυτούς συνυπάρχω, αλλά και υπάρχω ως Λιολιώ. Υπάρχω για να ζω, να κολυμπάω, να περπατάω, να ταξιδεύω, να τρώω, να απολαμβάνω την ανατολή και τη δύση του ηλίου. Αγαπώ τους πάντες και τα πάντα γύρω μου, αρχίζοντας από τον εαυτό μου, τα παιδιά μου, την οικογένειά μου, τους φίλους μου, τον κόσμο όλο… Αγαπάω τη ΖΩΗ, και είμαι ευγνώμων για όλα όσα μου έφερε» είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Εκτός από τον σύζυγό της και τους γιους της, τον χαμό της θρηνούν και χιλιάδες γυναίκες που βρήκαν στο πρόσωπό της στήριξη και ελπίδα να παλέψουν τον καρκίνο. Η ίδια πρωτοστάτησε στην ενημέρωση, την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση, μέσα από τον Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού στην Αχαΐα.

Ένας εξαίρετος άνθρωπος, γεμάτος καλοσύνη, μαχητικότητα και χαμόγελο που άνοιξε την αγκαλιά της για όλες τις γυναίκες που έψαχναν κουράγιο και δύναμη στην μεγαλύτερη μάχη της ζωής τους.

Η Λιολιώ Κολυπέρα πριν από έναν χρόνο, είχε συναντηθεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη με αφορμή την ημερίδα για την ενημέρωση και την πρόληψη κατά του καρκίνου του μαστού και είχε εκφράσει την ανησυχία της μήπως νοσήσει από κορωνοϊό και παραμεριστεί από το σύστημα υγείας επειδή έπασχε από υποκείμενο νόσημα: «Έχω ένα μεγάλο φόβο κ. Πρωθυπουργέ….Αυτή τη στιγμή, όμως, που μιλάμε. Επειδή είμαι ευάλωτη ομάδα και επειδή είμαι μεγάλη, είμαι 66 χρονών, φοβάμαι μήπως διαλεχτώ όταν θα αρρωστήσω. Τώρα είμαι στη θεραπεία φυσικά, αλλά αν πάθω ο μη γένοιτο COVID-19, φοβάμαι, μήπως, υπάρχει ένας πιο νέος άνθρωπος κι εγώ και με διάλεξουν -ότι εγώ πρέπει να κάτσω λίγο πιο πίσω- επειδή έχω και υποκείμενο νόσημα. Έχω αυτόν τον μεγάλο φόβο, που σας τον καταθέτω» είχε δηλώσει τότε.

Στο διαδίκτυο ένα μεγάλο κύμα ανθρώπων αποχαιρετά με θλίψη αυτή την σπουδαία γυναίκα που με το τεράστιο έργο και την γενναία ψυχή.

Καλό της ταξίδι…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This