Ψάχνει πληροφορίες το Λιμενικό για τη γυναίκα που βρέθηκε νεκρή στον Φλοίσβο

Το πτώμα της ηλικιωμένης δεν έχει ακόμη ταυτοποιηθεί

Must Read

Στις 17 Σεπτεμβρίου βρέθηκε νεκρή γυναίκα στη θαλάσσια περιοχή του Φλοίσβου, στο Παλαιό Φάληρο. Το πτώμα δεν έχει ακόμη ταυτοποιηθεί και το Λιμενικό ψάχνει πληροφορίες.

Διαβάστε ακόμη: Θρίλερ με πτώμα γυναίκας στο Παλαιό Φάληρο!

Η άτυχη γυναίκα είχε λευκά μαλλιά και ήταν περίπου 75 ετών, με ύψος περίπου 1,65 μ. Φορούσε μπλε παντελόνι και μαύρη μπλούζα. Κοντά της βρέθηκαν μαύρο αμάνικο μπουφάν, ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου, ένα πουγκί που περιείχε είκοσι πέντε ευρώ και ένα ζευγάρι μαύρα παπούτσια.

Το Λιμενικό καλεί όποιον γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στην αναζήτηση των οικείων της άτυχης γυναίκας, να επικοινωνήσει με το Α’ Λιμενικό Τμήμα Φλοίσβου του Λιμεναρχείου Σαρωνικού στο τηλέφωνο 210 9829759.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κλ. Μαρουσάκης: «Κακοκαιρία ”εξπρές” προ των πυλών με καταιγίδες»

Μπορεί ο καιρός την Καθαρά Δευτέρα να επέτρεψε στους Έλληνες να γιορτάσουν τα κούλουμα, δίχως «ευτράπελα», όμως ένα νέο...

More Articles Like This