Πηγή Δεβετζή: «Παράγοντας του αθλητισμού κατέβασε το παντελόνι του και με έριξε στον καναπέ» (video)

Σοκάρει η εξομολόγηση της αθλήτριας - Με δάκρυα στα μάτια περιέγραψε τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε και τον τρόπο που κατάφερε να ξεφύγει

Must Read

Σοκ και αποτροπιασμό προκάλεσε η εξομολόγηση της Πηγής Δεβετζή για την σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη σε νεαρή ηλικία, από παράγοντα του Αθλητισμού.  Με δάκρυα στα μάτια, η Oλυμπιονίκης μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για την τραυματική της εμπειρία, όταν δέχτηκε επίθεση από άνθρωπο που θεωρούσε ότι θα την βοηθήσει να εξελιχθεί.

Όπως αναφέρει η πρώην αθλήτρια του στίβου, ο άνθρωπος αυτός προσπάθησε να την πείσει ότι θα την προστατεύσει: «Είχα κι εγώ παρόμοια εμπειρία από παράγοντα του αθλητισμού όταν είχα κατέβει στην Αθήνα ένα κορίτσι από την επαρχία με αρχές και πατέρα δάσκαλο καταλαβαίνεις ότι ποτέ δεν είχα την πονηράδα ότι θα με πλησιάσει άνθρωπος για να με εκμεταλλευτεί. Γνώρισα έναν άνθρωπο από τον χώρο του αθλητισμού που μου έταξε λαγούς με πετραχήλια. Ήμουν ενήλικη αλλά δεν είχα ακόμα τις εμπειρίες και ήμουν κορίτσι, όχι γυναίκα. Τον έβλεπα σαν πατέρα μου, μου έταξε σπίτι και δεν πίστευα ότι θα με εκμεταλλευτεί».

Η Πηγή Δεβετζή περιέγραψε τις στιγμές τρόμου που βίωσε μέσα στο γραφείου του αθλητικού παράγοντα όταν εκείνος κατέβασε το παντελόνι του και της επιτέθηκε: «Με είχε καλέσει στο γραφείο του για να μιλήσουμε για θέματα αθλητισμού και κάποια στιγμή με στρίμωξε, πήγε να με ακουμπήσει, κατέβασε το παντελόνι του και με έριξε στον καναπέ. Δόξα τω Θεώ με βοήθησε ο Θεός, χτύπησε το τηλέφωνο. Πώς βλέπεις τις ταινίες που βλέπεις κάποιον που θέλει να ασελγήσει επάνω σου και κόβεται η φωνή σου. Εκείνη τη στιγμή πάγωσα. Χτύπησε το δικό του τηλέφωνο και ήταν κάποιος από έξω και έτσι προσπάθησα να ξεφύγω» είπε και πρόσθεσε ότι ο συγκεκριμένος άντρας ήταν μεγαλύτερος και παντρεμένος με παιδιά.

«Ο λόγος που δεν το είπα γιατί έχει παραγραφεί μετά από τόσα χρόνια, ήταν γιατί σεβάστηκα τα παιδιά του γιατί τον άνθρωπο αυτόν τον συναντούσα. Εγώ τον έβλεπα και ήθελα να τον πνίξω» προσθέτει η αθλήτρια που κατέγραψε λαμπρή καριέρα στον αθλητισμό, ενώ σημείωσε ότι μετά από αυτό το περιστατικό, είχε επιθετική συμπεριφορά απέναντι στους άντρες που την προσέγγιζαν.

Mάλιστα, όπως περιγράφει, δεν είπε τίποτα στον πατέρα της, ενώ μετά από χρόνια, πήγε να μείνει μερικές ημέρες σε ένα μοναστήρι προκειμένου να ηρεμήσει ψυχικά.

https://www.youtube.com/watch?v=5-FXNsz84lM

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This