Ελληνική ταξιδιωτική ιστοσελίδα έχει επιλογές διακοπών στα… κατεχόμενα!

Διακοπές και διαμονή στην «Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου»!

Must Read

Κανείς δεν ελέγχει το τι υπάρχει και τι προσφέρεται σε διάφορες ιστοσελίδες που προσφέρουν συγκρίσεις τιμών, κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων και ξενοδοχείων; Είναι δυνατόν σε ελληνική ιστοσελίδα να υπάρχει αναφορά σε «Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου» και να προσφέρονται επιλογές ταξιδιού στα κατεχόμενα;

Όσο αυτοματοποιημένες και να είναι οι διαδικασίες, ένας έλεγχος δεν θα έβλαπτε…

Ο λόγος για το PameDiakopes.gr το οποίο έχει στο μενού του επιλογές για διακοπές και διαμονή στο ψευδοκράτος και μάλιστα σε πολλές περιοχές όπως η Κερύνεια, ο Άγιος Αμβρόσιο, η Βόρεια Λευκωσία, ο Λάπιθος, η Λεύκα, το Τρίκωμο, η Μόρφου και άλλες πολλές.

Γράφει μεταξύ άλλων στην ιστοσελίδα του το pamediakopes για το τι υπηρεσίες προσφέρει: «Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας τις φθηνότερες δυνατές πτήσεις, συγκρίνοντας τις τιμές αεροπορικών εισιτηρίων που προσφέρουν οι 650 αεροπορικές εταιρείες με τις οποίες συνεργαζόμαστε. Με το Pamediakopes μπορείτε να αναζητήσετε, να κάνετε κράτηση και να πληρώσετε για αεροπορικά εισιτήρια και ταξίδια προς όλο τον κόσμο με ευκολία και ασφάλεια. Διαθέτουμε επίσης 300.000 ξενοδοχειακά καταλύματα και καταλύματα διακοπών για ενοικίαση από τα οποία μπορείτε να διαλέξετε τη διαμονή σας, καθώς και ενοικίαση αυτοκινήτων κάθε τύπου, μοντέλου και τιμής … Το Pamediakopes είναι μέρος της OY SRG Finland AB που ανήκει στην Etraveli Group AB , ένα από τα πέντε μεγαλύτερα διαδικτυακά ταξιδιωτικά πρακτορεία στην Ευρώπη που επικεντρώνονται στα αεροπορικά ταξίδια. Η εταιρεία δραστηριοποιείται σε 46 χώρες».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This