Ηλίας Μόσιαλος: Κακό χιουμοράκι με τα εμβόλια και τα… iPhone

Με άστοχες συγκρίσεις κανείς δεν έπεισε

Must Read

Με κακή αίσθηση του χιούμορ, ο Ηλίας Μόσιαλος προσπαθεί να «χτυπήσει» τους πολίτες που είναι επιφυλακτικοί απέναντι στο εμβόλιο.

Ο καθηγητής Πολιτικής της Υγείας, με ανάρτησή του συγκρίνει τα εμβόλια με τις συσκευές της Apple και προτρέπει όσους τον διαβάζουν να μην εμπιστευτούν το iPhone 13 γιατί κατασκευάστηκε μέσα σε… έναν χρόνο.

«Μην αγοράζετε το iPhone 13. Το ανέπτυξαν σε μόλις έναν χρόνο. Το πρώτο iPhone χρειάστηκε δισεκατομμύρια χρόνια για να φτιαχτεί, πώς μπορούμε να εμπιστευτούμε ένα iPhone που αναπτύχθηκε τόσο γρήγορα;» αναφέρει το post που αναδημοσίευσε.

Γιατί αν μη τι άλλο με την ειρωνεία, τον χλευασμό και τις άστοχες συγκρίσεις, θα πετύχει η εκστρατεία υπέρ του εμβολιασμού…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This