Καθηγητής Πανεπιστημίου λέει ότι «έχουν ήδη αποτύχει» όσοι φοιτητές του δεν εμβολιαστούν

Κατά τα άλλα, ο εμβολιασμός δεν είναι υποχρεωτικός...

Must Read

Ένα μήνυμα προς τους φοιτητές και τις φοιτήτριες της Μοριακής Μικροβιολογίας που θα ξεκινήσουν στο μάθημα επιλογής του καθηγητή Γιώργου Διαλλινά στο ΕΚΠΑ, κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Ο κ. Διαλλινάς ουσιαστικά προειδοποιεί όσους τριετείς φοιτητές/φοιτήτριες επιλέξουν το μάθημά του και δεν έχουν εμβολιαστεί «τουλάχιστον 10 μέρες πριν την έναρξή του και να επιδείξουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού είτε ηλεκτρονικά πριν τις 5 Οκτωβρίου, είτε στο πρώτο μάθημα», ότι θα τους κόψει επισημαίνοντας μάλιστα ότι «έχουν ήδη αποτύχει».

«Καθώς ο εμβολιασμός δεν είναι με τον νόμο υποχρεωτικός, τα παραπάνω αποτελούν ‘προτροπή’. Ωστόσο, 3ετής φοιτητής-τρια Βιολογίας που αγνοεί ή δεν αποδέχεται την σημασία των εμβολίων έχει ήδη αποτύχει στο μάθημά μου. Συνεπώς δεν έχει νόημα να επιλέξουν το μάθημα», καταλήγει στο μήνυμά του ο καθηγητής, οποίος παρότι το αναφέρει, αγνοεί επιδεικτικά το ότι ο εμβολιασμός στα Πανεπιστήμια δεν είναι υποχρεωτικός ούτε για καθηγητές, ούτε για φοιτητές.

Ποιος έσπευσε να επικροτήσει αυτό το μήνυμα; Ποιος άλλος, από τον άνθρωπο που παρακινούσε συνεχώς τους επιχειρηματίες να απολύσουν τους ανεμβολίαστους υπαλλήλους τους.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η αποχή από το κακό

Για εμάς τους Ελληνες, που ανήκουμε στο πλήρωμα της ορθόδοξης χριστιανικής Εκκλησίας, η περίοδος που άρχισε χθες είναι εκείνη...

More Articles Like This