Οργή στο πανελλήνιο με τον θείο του φονιά της Δώρας! «Μόλις σας φτιάξουμε σπίτια, θέλετε ελευθερία» (video)

«Δεν είστε όλες θύματα» - Επικίνδυνες και μεσαιωνικές απόψεις! Στοχοποιεί την 31χρονη που έπεσε νεκρή από τα χέρια του ανιψιού του

Must Read

Λίγες ώρες προτού κηδευτεί η 31χρονη Δώρα που έπεσε νεκρή από τα χέρια του γυναικοκτόνου πρώην συντρόφου της, ο θείος του δράστη προκάλεσε κύμα οργής με τις δηλώσεις του για τις γυναίκες που βρήκαν τον θάνατο, επειδή τόλμησαν να αφήσουν τον εφιάλτη που βίωναν. 

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό», ο θείος του δολοφόνου υποστήριξε με θράσος ότι πολλές φορές οι γυναίκες με την συμπεριφορά τους φτάνουν τους συντρόφους τους σε ακραίες πράξεις και δεν είναι… πάντα θύματα όπως παρουσιάζονται!

«Καλά κάνει γιατί έτσι πρέπει»

Όπως ισχυρίστηκε ο ανιψιός του ήταν παθιασμένος και κάθε γυναίκα θα πρέπει να σέβεται αυτό που της προσφέρει ο σύντροφός της: «Το παιδί δεν είναι το τέρας που παρουσιάζετε. Ήταν ένας άνθρωπος, ερωτευμένος, παθιασμένος με την κοπέλα του, όπως είναι ο καθένας μας και καλά κάνει γιατί έτσι πρέπει να είσαι και από εκεί κει πέρα η καθεμία από εσάς θα πρέπει να σέβεται αυτό που ο καθένας μας είναι σε θέση να προσφέρει».

Μάλιστα υποστήριξε τον ανιψιό του που ζήλευε με ακραίο τρόπο την 31χρονη την οποία, όπως έγινε γνωστό, ο δράστης δεν την άφηνε ούτε να παραγγέλνει ντελίβερι για να μην μπει άλλος άντρας στο σπίτι. Θέλοντας να στοχοποιήσει την δολοφονημένη Δώρα, ο ίδιος σχολίασε ότι ο 40χρονος δεν έφτασε έτσι ξαφνικά στο σημείο να την δολοφονήσει: «Όχι μέχρι να μας ρίξετε και μόλις σας φτιάξουμε τα σπίτια ξαφνικά θέλετε την ελευθερία σας. Ο καθένας από εμάς θα ζήλευε. Δεν πήρε ένα όπλο και ξαφνικά κι έκανε έτσι για να φτάσει στο σημείο να κάνει αυτό που έκανε και να αυτοκτονήσει πρέπει να την έχει λατρέψει» είπε και έσπευσε να υποστηρίξει ότι ο ίδιος δεν δικαιολογεί τη βία αλλά δεν είναι όλοι οι φονιάδες… τέρατα: «Δεν δικαιολογώ καμία πράξη βίας. Αλλά δεν μπορείτε να παρουσιάζετε όλους τους φονιάδες σαν να είναι τα τέρατα που τους παρουσιάζετε».

«Δεν είστε όλες θύματα»

Τη στιγμή που η χώρα μετρά μέσα σε λίγους μήνες την 11η γυναικοκτονία από αυταρχικούς και βίαιους συντρόφους των θυμάτων, ο θείος του 40χρονου δράστη ισχυρίστηκε ότι δεν είναι όλες οι γυναίκες που έχουν κακοποιηθεί θύματα: «Παρουσιάζετε τις γυναίκες όλες σαν θύματα, δεν είστε όλες θύματα, υπάρχετε κι εσείς με αγγελική μορφή αλλά εξωτερικά μόνο, για το μέσα βάλτε άλλη λεξούλα» δήλωσε.

Οι μεσαιωνικές απόψεις του θείου του δράστη άφησαν άφωνους τους παρουσιαστές της εκπομπής, με την Φαίη Σκορδά να φωνάζει ότι πρέπει να συλληφθεί: «Παιδιά τι λέει ο άνθρωπος. Ο άνθρωπος είναι να πάει η αστυνομία και να τον πιάσει. Το ακούσαμε;», ενώ ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε ότι «αυτές είναι οι απόψεις που γεννάνε γυναικοκτόνους».

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δύο προσαγωγές για τον περίεργο θάνατο 40χρονου στον Ασπρόπυργο

Δεν έχουν βρεθεί σημάδια από αιχμηρά αντικείμενα ή από όπλο, αλλά υπήρχαν μώλωπες

More Articles Like This