Η δικαιολογία της βιτριολίστριας για να μην έρθει αντιμέτωπη με την Ιωάννα

Must Read

Την… κακή ψυχολογική κατάστασή της θα επικαλεστεί πιθανότατα η 36χρονη βιτριολίστρια Εφη Κακαράντζουλα για να μην παραστεί ούτε αύριο στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας, όπου θα ξεκινήσει, εκτός απροόπτου, η πολύκροτη δίκη για τη φρικιαστική επίθεση σε βάρος της 35χρονης Ιωάννας Παλιοσπύρου!

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1, η κατηγορούμενη, η οποία παραμένει στη γυναικεία πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού όπου μετήχθη για τη δίκη από τις φυλακές της Θήβας, δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα εμφανιστεί στο δικαστήριο. Κατά δήλωση, μάλιστα, των δικηγόρων της, τις οποίες επικαλέστηκε η εκπομπή, βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, κάτι που πιθανότατα θα χρησιμοποιήσει ως δικαιολογία για να μη δώσει ούτε αύριο το «παρών» στη δίκη και να μη βρεθεί αντιμέτωπη με την Ιωάννα, της οποίας τη ζωή κατέστρεψε χωρίς λόγο.

paliospiroy

Καλεσμένος στο «Πρωινό» ήταν και ο εκ των συνηγόρων της άτυχης Ιωάννας Νίκος Αλεξανδρής, ο οποίος είπε για την 36χρονη βιτριολίστρια: «Ολα αυτά, εφόσον ευσταθούν, μας βοηθούν να καταλάβουμε τη συγκρότηση, μεθοδικότητα και θέληση της κατηγορούμενης να κάνει αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα», ενώ αναφέρθηκε και στις πληροφορίες που θέλουν την 36χρονη να είναι… ψυχολογικό ράκος: «Ακούγεται ως τραγική ειρωνεία να δηλώνει ότι είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η κατηγορούμενη, σε σχέση με την κατάσταση, ψυχολογική και σωματική, στην οποία έχει φέρει την Ιωάννα. Αποτελεί ύβρη να επικαλείται τη δική της κατάσταση η κατηγορούμενη».

Ο δικηγόρος επισήμανε ότι η παρουσία της κατηγορούμενης στο δικαστήριο θα εισφέρει στοιχεία στην υπόθεση. «Η εμφάνιση της κατηγορούμενης στο δικαστήριο είναι, ας το πούμε, “υποχρεωτική”. Σε κάθε περίπτωση θα συνεισφέρει, διότι υπάρχουν στοιχεία που δεν έχουν γίνει γνωστά. Η απουσία της καλύπτει στοιχεία για όσους τη βοήθησαν και αφήνει έναν πέπλο για αναπάντητα ερωτήματα, όπως από πού προμηθεύτηκε το υγρό που της έριξε» είπε ο εκ των συνηγόρων της Ιωάννας και κατέληξε ότι η εντολέας του «θα την περιμένει στα δικαστήρια, όποτε κι αν θελήσει η κατηγορούμενη να εμφανιστεί, για να την κοιτάξει στα μάτια

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This