Επιτροπή Λοιμωξιολόγων: Και στις Δημόσιες Υπηρεσίες θα «τρώνε πόρτα» οι ανεμβολίαστοι! (video)

Σφίγγει ακόμη περισσότερο ο κλοιός της... υποχρεωτικότητας για τους μη εμβολιασμένους πολίτες

Must Read

Ολοένα και περισσότερο σφίγγει ο κλοιός για τους ανεμβολίαστους συμπολίτες μας, καθώς, στους «απαγορευμένους» χώρους για εκείνους ενδέχεται να μπουν πολύ σύντομα και οι Δημόσιες Υπηρεσίες!

Συγκεκριμένα, όπως «διέρρευσε» σήμερα, η Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων, με στόχο τον περιορισμό εξάπλωσης του ιικού φορτίου στη χώρα, εισηγείται για τους πολίτες που δεν έχουν εμβολιαστεί, η είσοδος σε οποιαδήποτε Δημόσια Υπηρεσία (ΚΕΠ, Εφορία, Αστυνομικό Τμήμα) για να εξυπηρετηθούν, να επιτρέπεται μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού, πιστοποιητικό νόσησης μέχρι έξι μήνες ή με αρνητικό αποτέλεσμα rapid test 48 ωρών.

Το συγκεκριμένο μέτρο ήδη ισχύει στα δικαστήρια, τα νοσοκομεία, τα σχολεία και τα πανεπιστήμια, με την επέκτασή του σε όλο το Δημόσιο να φαντάζει, πλέον, κάτι παραπάνω από σίγουρη, καθώς οι ειδικοί έχουν ζητήσει η νέα αυτή εισήγησή τους να τεθεί άμεσα σε ισχύ. Μάλιστα, αν… εισακουστούν, δεν αποκλείεται τα νέα μέτρα να τεθούν σε ισχύ από μεθαύριο Παρασκευή, 1η Οκτωβρίου, ή, το αργότερο, από τη Δευτέρα 4/10!

  • Δείτε σχετικά ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This