«Αστακός» και σήμερα το ΕΠΑΛ Σταυρούπολης υπό το φόβο νέων επεισοδίων! (video)

Must Read

Μάθημα υπό το βλέμμα ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων θα κάνουν και σήμερα οι μαθητές του ΕΠΑΛ Σταυρούπολης, καθώς ο φόβος να υπάρξουν και νέα επεισόδια είναι έκδηλος.

Από νωρίς το πρωί, έξω από το σχολείο βρίσκονται κλούβες της αστυνομίας, ΜΑΤ, περιπολικά, ενώ οι δρόμοι γύρω από το κτίριο έχουν κλείσει. Και οι αστυνομικοί δεν αφήνουν να περάσει κανείς που να μην έχει να κάνει με το σχολείο. Αν δεν είναι δηλαδή, μαθητής, καθηγητής ή γονιός, δεν περνάει! 

Σε εκπροσώπους της Ομοσπονδίας γονέων και κηδεμόνων και μέλη της ΕΛΜΕ που θέλησαν να περάσουν, δεν τους επετράπη.

Από την περασμένη Τετάρτη όταν και έγιναν τα πιο σοβαρά επεισόδια η αστυνομία καθημερινά αποκλείει τους δρόμους γύρω από το σχολείο για να μην επαναληφθούν τα έκτροπα.

Μαθητές στο 1ο και 2ο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης έχουν καταγγείλει άτομα από τον ακροδεξιό χώρο που εκφοβίζουν όσους δεν συμφωνούν μαζί τους και δέρνουν ακόμη και ανήλικους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This