Κρήτη: «Βουτιά» θανάτου για 56χρονο οδηγό ΙΧ από γέφυρα του ΒΟΑΚ (video)

Ο άτυχος άνδρας σκοτώθηκε ακαριαία

Must Read

Τραγικό θάνατο βρήκε το μεσημέρι της Δευτέρας ένας 56χρονος οδηγός στην Κρήτη, όταν το όχημά του εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα να πέσει από γέφυρα.

Το τροχαίο δυστύχημα έγινε στις 13.30 το μεσημέρι, στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης (ΒΟΑΚ), μεταξύ των κόμβων Αμαρίου και Σπηλίου και είχε ως αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 56χρονου. Ο άτυχος άνδρας απεγκλωβίστηκε νεκρός από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου του, από άνδρες της ΕΜΑΚ.

Σύμφωνα με το ekriti.gr, το αυτοκίνητο με είχε κατεύθυνση από Χανιά προς Ηράκλειο, ξέφυγε από την πορεία του, χτύπησε στις μεταλλικές μπάρες και «προσγειώθηκε» με την οροφή στο δημοτικό δρόμο που περνά στο σημείο εκείνο κάτω από γέφυρα. Ευτυχώς εκείνη την ώρα δεν περνούσε άλλο όχημα από το δρόμο, οπότε γλιτώσαμε περισσότερα θύματα.

Ο 56χρονος οδηγός, που έχασε ακαριαία τη ζωή του, παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου. Ακολουθεί βίντεο από τη στιγμή του τροχαίου δυστυχήματος, όπως καταγράφηκε από κάμερα κλειστού κυκλώματος κοντινού καταστήματος.

  • Δείτε το βίντεο – ντοκουμέντο:

*πηγή φωτό: ekriti.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This