Ιωάννα Παλιοσπύρου: Το μήνυμα που της έστειλε ένας 14χρονος προκάλεσε ρίγη συγκίνησης

Το μήνυμα που αναδημοσίευσε στον λογαριασμό της

Must Read

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί το πανελλήνιο τη δίκη για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου. Η κατηγορούμενη Έφη Κακαράντζουλα που έλουσε με καυστικό υγρό την Ιωάννα, αντίκρισε το θύμα της για πρώτη φορά στην αίθουσα του δικαστηρίου όμως όχι απλά δεν της ζήτησε συγγνώμη, αλλά εμφανίστηκε προκλητική υποστηρίζοντας ότι εκείνη γνωρίζει τον λόγο που δέχτηκε την επίθεση.

Η στάση της βιτριολίστριας προκάλεσε νέο κύμα οργής, τη στιγμή που η Ιωάννα με δύναμη ψυχής κι ενώ εξακολουθεί να ανεβαίνει τον Γολγοθά των χειρουργείων, στάθηκε στο ύψος της και θέλησε να την αντιμετωπίσει κατάματα την γυναίκα που επιχείρησε να της καταστρέψει τη ζωή.

Η Ιωάννα δέχεται καθημερινά χιλιάδες μηνύματα στήριξης και συμπαράστασης, όμως η ίδια ξεχώρισε το συγκινητικό μήνυμα ενός μικρού αγοριού, το οποίος αναδημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram: «Είμαι 14 χρονών και με συγκλόνισε πολύ η ιστορία σου. Πιστεύω πως ό,τι κακό και να της είχες κάνει (που δεν της έκανες) δεν θα άξιζες κάτι τέτοιο. Είσαι ένας άνθρωπος που είσαι παράδειγμα προς μίμηση. Καληνύχτα», ανέφερε το μήνυμα που της έστειλε ο πιτσιρίκος.

«Τα παιδιά έχουν μεγαλύτερη ενσυναίσθηση από κάποιους ενήλικες … Γιατί τα πράγματα είναι απλά», σχολίασε η Ιωάννα Παλιοσπύρου στον λογαριασμό της, συγκινημένη από το μήνυμα που έλαβε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This