Επικεφαλής επιτροπής της Ιατρικής Σχολής Αθηνών για την πανδημία ο Τσιόδρας

Όσο πάει και αναβαθμίζεται, λόγω... επιτυχίας

Must Read

Όσο πάει και αναβαθμίζεται ο Σωτήρης Τσιόδρας που μάλλον λόγω… επιτυχίας, γίνεται ο πλέον ειδικός περί της πανδημίας.

Έτσι γίνεται επικεφαλής νέας επιτροπής της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, που θα ασχολείται με τα της πανδημίας και πως θα ενισχυθεί η χώρα για τον χειμώνα που έρχεται. Στην «Επιτροπή για θέματα Δημόσιας Υγείας» θα συμμετέχουν ακόμη 50 καθηγητές από διάφορες ειδικότητες που έχουν σχέση με το αντικείμενο. Και θα συνεργάζεται με τα αρμόδια υπουργεία, ενώ θα είναι αυστηρά ακαδημαϊκό όργανο που θα γνωμοδοτεί για την Ιατρική Σχολή και το πανεπιστήμιο, θα επεξεργάζεται ερευνητικά θέματα και θα συμμετέχει σε κλινικές μελέτες. Αλλά θα εισηγείται και κοινά πρωτόκολλα για την αντιμετώπιση των ασθενών με κορωνοϊό.

Ο Σωτήρης Τσιόδρας δήλωσε στο Βήμα: «Θα συνεχίσουμε την προσφορά μας στην αντιμετώπιση της πανδημίας και μέσα από την νέα αυτή ακαδημαϊκή επιτροπή. Οι Ιατρικές σχολές της χώρας πρωτοστάτησαν στην αντιμετώπιση της πανδημίας και η Ιατρική Σχολή Αθήνας στήριξε το εθνικό σύστημα υγείας με μοναδικό τρόπο μέχρι σήμερα, όπως και συνεχίζει να κάνει».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This