Επίθεση με βιτριόλι: Αντιμέτωπη ξανά με τον εφιάλτη της η Ιωάννα – Δεν αντάλλαξε ούτε βλέμμα με την κατηγορούμενη

Για δεύτερη φορά στη δικαστική αίθουσα θύμα και θύτης - Σε εξέλιξη η συνεδρίαση

Must Read

Αντιμέτωπες για άλλη μία φορά βρίσκονται στις δικαστικές αίθουσες, η άτυχη Ιωάννα Παλιοσπύρου και η κατηγορούμενη, Έφη Κακαράντζουλα. Και ο λόγος δεν είναι άλλος, από τις καταθέσεις των γιατρών της 35χρονης, καθώς σήμερα, Τρίτη 5/10, συνεδριάζει για τρίτη φορά το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο για την επίθεση με το βιτριόλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, προκλητική και με αμέριστο θράσος εμφανίστηκε και σήμερα στη δικαστική αίθουσα η δράστις. Η Έφη Κακαράντζουλα μπήκε από την άκρη της αίθουσας, κοιτώντας ευθεία και κάθισε στη θέση της. Η Ιωάννα Παλιοσπύρου καθόταν ήδη και τα βλέμματα των δυο γυναικών δεν συναντήθηκαν.

Με την εκφώνηση των μαρτύρων ξεκίνησε η διαδικασία

Δικαστές και ένορκοι αναμένεται να εξετάσουν νέα πρόσωπα-κλειδιά στην υπόθεση της επίθεσης με το βιτριόλι.

Συγκεκριμένα, σήμερα θα καταθέσουν οι γιατροί της άτυχης Ιωάννας, οι οποίοι και περιέθαλψαν από την πρώτη στιγμή την Ιωάννα. Ήταν οι άνθρωποι που έδωσαν και συνεχίζουν να δίνουν μία τιτάνια μάχη για να βελτιώσουν όσο γίνεται την υγεία της αλλά και την εμφάνιση της 35χρονης.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έφθασε νωρίς το πρωί στα δικαστήρια. Παρούσα είναι και η δράστις της επίθεσης με βιτριόλι, Έφη Κακαράντζουλα. Οι δύο γυναίκες έφτασαν με ένα τέταρτο διαφορά, στις 8:45 η Ιωάννα και στις 9:00 η κατηγορούμενη.

Τι θα καταθέσουν οι γιατροί

Ανάμεσα στους γιατρούς που έχουν κληθεί να καταθέσουν βρίσκεται και η Μαρία Καλοφώνου , Διευθύντρια Πλαστικής Χειρουργικής Κλινικής στο Θριάσιο Νοσοκομείο, η οποία στέκεται στο πλευρό της Ιωάννας από την πρώτη στιγμή.

Η κυρία Καλοφώνου έχει μιλήσει και δημοσίως για τον αγώνα που θα χρειαστεί να δώσει τα επόμενα χρόνια η Ιωάννα, προκειμένου να αποκατασταθούν τα τραύματα της και να επουλωθούν οι πληγές της.

Τι αναμένεται να πει ο 40χρονος

Όλοι περιμένουν με ενδιαφέρουν τι θα πει και πότε θα μιλήσει ο 40χρονος που φέρεται να είναι το «μήλον της έριδος» της υπόθεσης με το βιτριόλι. Πολλά τα ερωτήματα. Είχε τελικά σχέση με την 36χρονη; Τόσο καιρό γιατί αποφεύγει να μιλήσει; Γιατί έγινε εμμονή της κατηγορούμενης η Ιωάννα;

Αλλαγή στη ζωή του φέρεται να έχει κάνει ο 40χρονος, ο οποίος μετά την «εμπλοκή» του στην υπόθεση της επίθεσης με το βιτριόλι στην Ιωάννα, βρέθηκε στο επίκεντρο. Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ψυχολογικά πιεσμένος και επιδιώκει να βρίσκεται εκτός Αθηνών πολλές ημέρες τον μήνα, διότι δεν θέλει να μάθουν τα Μέσα Ενημέρωσης περισσότερες λεπτομέρειες για τη ζωή του.

Το εάν θα εμφανιστεί στο δικαστήριο παραμένει σε κάθε περίπτωση ένα μεγάλο ερωτηματικό. Πάντως πρέπει να σημειωθεί ότι στις δύο προηγούμενες συνεδριάσεις του δικαστηρίου, όταν εκφωνήθηκε το όνομα του, δεν έδωσε το «παρών».

«Δεν τον έχω συναντήσει ποτέ»

Σε κάθε περίπτωση, η Ιωάννα έχει πει στην κατάθεσή της ότι δεν τον έχει συναντήσει ποτέ και πως η μόνη επικοινωνία που είχε μαζί του ήταν ένα αίτημα φιλίας μέσω facebook, που το έκανε αποδεκτό τον Νοέμβριο του 2018.

Στη συνέχεια τον διέγραψε, επειδή επικοινώνησε μαζί της η 36χρονη και της το ζήτησε, λέγοντας ότι σχετίζεται μαζί του.

Από την πλευρά, των νομικών παραστατών της Ιωάννας έχει αφεθεί ανοικτό το ενδεχόμενο να ζητήσουν τη βίαιη προσαγωγή του εάν δεν παραστεί στο δικαστήριο.

Αυτοί είναι οι δύο νέοι μάρτυρες

Ο δικηγόρος της άτυχης Ιωάννας, κ. Λύτρας, αναμένεται να θέσει και εγγράφως σήμερα στο δικαστήριο το αίτημα να κληθούν δύο νέοι μάρτυρες, προκειμένου να διαλευκανθεί εάν υπήρξαν συνομιλίες της κατηγορούμενης πριν και μετά την επίθεση με βιτριόλι με έναν 36χρονο άνδρα.

Όπως ανέφερε ο Απ.Λύτρας «ο άνδρας αυτός μέσω δικηγόρου του κάπου έχει αναφέρει ότι η κατηγορούμενη του είχε ζητήσει να παρακολουθεί το θύμα και να την προμηθεύσει με βιτριόλι. Αυτά τα γνωρίζουμε από πληροφορίες και από τη δικογραφία. Ζητάμε από το δικαστήριο να κληθεί αυτός και μία φίλη της κατηγορούμενης για να δούμε αν υπήρχε βοήθεια προς την κατηγορούμενη χωρίς να υπονοούμε ότι υπάρχει θέμα συνέργειας».

Διαβάστε ακόμα:

Βιτριόλι: Ραγδαίες εξελίξεις – Αυτά τα δύο πρόσωπα ήξεραν για την επίθεση

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This