Ο κακός χαμός με ανεμβολίαστο περιφερειακό σύμβουλο

Τον άφησαν εκτός συνεδρίασης παρότι είχε υποβληθεί σε rapid test

Must Read

Ανέβηκαν οι τόνοι σε χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης στην οποία είχαν δικαίωμα να συμμετέχουν μόνο… εμβολιασμένοι!

Ένας περιφερειακός σύμβουλος από τα Χανιά ο οποίος ανήκει στην παράταξη «Η Κρήτη Μπροστά» και ο οποίος δεν είχε εμβολιαστεί, υποβλήθηκε σε rapid test και ταξίδεψε στο Ηράκλειο προκειμένου να συμμετέχει στο συμβούλιο.

Ωστόσο σύμφωνα με το zarpanews.gr, δεν του επετράπη η είσοδος στην αίθουσα του ξενοδοχείου όπου είχε διοργανωθεί η συνεδρίαση, με αποτέλεσμα ο περιφερειακός σύμβουλος να αντιδράσει και ο Πρόεδρος του συμβουλίου να επιμένει ότι δεν μπορεί να συμμετέχει.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι δεν έχει εμβολιαστεί λόγω προβλημάτων υγείας, γεγονός το οποίο είναι απαράδεκτο να του στερεί το δικαίωμα στη συμμετοχή της συνεδρίασης, ωστόσο παρά τους ισχυρισμούς του, τελικά απομακρύνθηκε από την αίθουσα και παρέμεινε στο φουαγιέ του ξενοδοχείου όση ώρα διήρκησε η συνεδρίαση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This