Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Τώρα λέει ότι «μετάνιωσε» που δολοφόνησε την Καρολάιν – Δεν διεκδικεί την επιμέλεια της Λυδίας (video)

Μέσω του δικηγόρου του ο συζυγοκτόνος είπε ότι τον ενδιαφέρει «το συμφέρον του παιδιού του και η σωστή διαπαιδαγώγησή του»...

Must Read

Τους φακέλους τους κατέθεσαν σήμερα στο δικαστήριο η πλευρά της δολοφονημένης Καρολάιν Κράουτς και η πλευρά του συζυγοκτόνου, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου (μέσω των δικηγόρων τους και οι δύο).

Η υπόθεσης της οριστικής επιμέλειας της μικρής Λυδίας θα κλείσει σύντομα (αναμένεται η απόφαση του δικαστηρίου), καθώς η οικογένεια του Αναγνωστόπουλου δεν θα διεκδικήσει την επιμέλεια της μικρής, η οποία θα μείνει με τους γονείς της μητέρας της στην Αλόννησο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η οικογένεια του συζυγοκτόνου ζήτησε να υπάρχει επικοινωνία και να παραμείνει η επιμέλεια στην μητέρα της Κάρολαϊν. Μάλιστα, φέρεται να μετακόμισαν και οι ίδιοι στο νησί για να μπορούν να βλέπουν το εγγόνι τους, το οποίο ο γιος του άφησε χωρίς μητέρα μπροστά στα μάτια του στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

https://youtu.be/Dz428RyjpXk

Ο συνήγορος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μέσω του Mega ανέφερε: «Ο Μπάμπης έχει μετανιώσει για την πράξη του και δε θέλει να γίνεται καμία δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια της Λυδίας. Το μόνο που ενδιαφέρει τον κατηγορούμενο είναι το συμφέρον του παιδιού του και η σωστή διαπαιδαγώγησή του».

Την ίδια στιγμή, η οικογένεια της αδικοχαμένης κοπέλας, αναμένει τα αποτελέσματα της άρσης του τραπεζικού απορρήτου του Αναγνωστόπουλου, την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου για να εξεταστούν οι επικοινωνίες, αλλά και απάντηση για το πότε αφαιρέθηκε η κάρτα μνήμης από την κάμερα που υπήρχε στο σαλόνι της μεζονέτας στα Γλυκά Νερά.

https://youtu.be/MMzC_8nOnZk

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This