Ποινή φυλάκισης τριών μηνών στον ηλικιωμένο Βολιώτη που χτύπησε την γειτόνισσα με τσιμεντόλιθο!

Must Read

Ποινή φυλάκισης 3 μηνών και 10 ημερών επέβαλε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου στον 78χρονο που στις 22 Σεπτεμβρίου έβρισε, απείλησε και πέταξε ένα κομμάτι τσιμεντόλιθου, τραυματίζοντας στο κεφάλι την 77χρονη γειτόνισσά του.

Ο ηλικιωμένος κατηγορούνταν για επικίνδυνη σωματική βλάβη, απειλή και εξύβριση και το Δικαστήριο τον καταδίκασε σε φυλάκιση τριών μηνών και 10 ημερών με αναστολή και δικαίωμα έφεσης, αφού του αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου.
Το θύμα κατέθεσε στο Δικαστήριο ότι μάλωσε με τον κατηγορούμενο, όταν της πέταξε το μικρό κομμάτι τσιμεντόλιθου και κατέθεσε ότι δεν κρατούσε ξύλο, όπως κατάθεσε η υπεράσπιση του κατηγορούμενου.
Ο ηλικιωμένος σύζυγος του θύματος κατέθεσε ότι βρισκόταν στο σπίτι όταν άκουσε φασαρία και όταν βγήκε, είδε τη σύζυγό του αιμόφυρτη να είναι στο έδαφος, χτυπημένη από πέτρα που είχε πετάξει ο κατηγορούμενος. Επίσης κατέθεσε ότι είδε στο έδαφος ένα ξύλο, περίπου ένα μέτρο από το σημείο που βρήκε τη σύζυγό του και ότι με τον κατηγορούμενο έχουν διαφορές για τα σύνορα των οικοπέδων τους.

Την επόμενη μέρα, ο σύζυγος του θύματος κατέθεσε ότι πήγε και τον βρήκε ο γιός του δράστη και του ζήτησε συγνώμη.
Ο γιός του κατηγορούμενου κατέθεσε ότι μετά το επεισόδιο πήγε στο σπίτι και βρήκε τον πατέρα του αγχωμένο, τον ρώτησε τι έγινε και του απάντησε ότι πήγε στο κτήμα για να κόψει καλάμια, βρήκε σωλήνες ηλιακού θερμοσίφωνα και ένα καλώδιο, φώναξε τους γείτονες και τους ρώτησε τι έγινε, με αποτέλεσμα να γίνει φασαρία.

Ήταν η κακιά στιγμή

Ο κατηγορούμενος στην απολογία του τόνισε ότι πήγε στο κτήμα για να κόψει καλάμια, βρήκε τη γυναίκα εκεί και της είπε να φωνάξει τον άνδρας της. Ο ίδιος είπε ότι τον κατηγόρησε ότι έριξε σωλήνες , καλώδια και λάστιχα στο κτήμα του και ο σύζυγος του θύματος ισχυριζόταν ότι ήταν δρόμος.
Ο 78χρονος ισχυρίστηκε ότι δεν μίλησε καθόλου με τη γυναίκα και ότι ενώ μιλούσαν με τον σύζυγό της, οι τόνοι ανέβηκαν και τον έβρισε, η γυναίκα πήρε στα χέρια της ένα ξύλο, ο ίδιος της είπε να το αφήσει, αλλά η ίδια το σήκωσε για να τον χτυπήσει, οπότε ο ίδιος έκανε κίνηση να φύγει και τότε είδε μια πέτρα (το κομμάτι τσιμεντόλιθου) το έταξε στην τύχη και έφυγε.
Σύμφωνα με τον ίδιο, επειδή συγχύστηκε πήγε στο σπίτι του και ξάπλωσε για να ηρεμήσει, αλλά στη συνέχεια πήγε η Αστυνομία και τον συνέλαβε, μεταφέρθηκε στο Α.Τ. Βόλου και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο, γιατί δεν αισθανόταν καλά.
Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι ήταν η κακιά στιγμή όταν έσκυψε να πάρει την πέτρα και να την πετάξει και είπε ότι σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να τραυματίσει τη γυναίκα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This