Ασύλληπτα ύψη βροχόπτωσης στο Πήλιο – Έριξε 700 χιλιοστά βροχής σε 72 ώρες!

Διπλάσια από το ετήσιο ύψος βροχόπτωσης της Αθήνας!

Must Read

Η κακοκαιρία «Αθηνά» σίγουρα θα μείνει αξέχαστη στους κατοίκους του Πηλίου και της Βόρειας Εύβοιας μιας και άφησε βιβλικές καταστροφές στο πέρασμά της.

Έντονες βροχοπτώσεις και καταιγίδες πλήττουν το Ανατολικό Πήλιο, όπου προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές, με τα φαινόμενα παρουσιάζουν πολύ μεγάλη διάρκεια. Είναι αξιοσημείωτο ότι σε 72 ώρες έριξε 700 χιλιοστά βροχής στη Ζαγορά Πηλίου, διπλάσια από το ετήσιο ύψος βροχόπτωσης της Αθήνας (!), σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Ειδικότερα, από το απόγευμα της Πέμπτης 7/10 έως το απόγευμα τις Κυριακής 10/10, ο αθροιστικός υετός που έχει καταγραφεί στη Ζαγορά Πηλίου μέσα σε 72 ώρες, ξεπερνά τα 700 χιλιοστά (τα 473 στις 9/10 και έως το απόγευμα σήμερα), ύψος βροχής σχεδόν διπλάσιο από το ετήσιο ύψος βροχόπτωσης της Αθήνας.

Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου από το βράδυ της ερχόμενης Τετάρτης θα υπάρξει νέα επιδείνωση του καιρού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This