Νίκος Γραμματικόπουλος: Τι έδειξε η νεκροψία για τον θάνατο του διευθυντή κλινικής Covid-19

Που οφείλεται ο ξαφνικός θάνατός του

Must Read

Σαν κεραυνός έπεσε η είδηση του ξαφνικού θανάτου, του διευθυντή της Κλινικής Covid-19 του Νοσοκομείου Καλαμάτας.

Ο γνωστός και ιδιαίτερα αγαπητός στους συναδέλφους του αλλά και στην τοπική κοινωνία, Νίκος Γραμματικόπουλος, εντοπίστηκε νεκρός χθες το πρωί στην περιοχή της Καζάρμας, μετά την δήλωση της εξαφάνισής του από τους οικείους του από το απόγευμα της Τρίτης. Ο πνευμονολόγος είχε πάει για κυνήγι στην περιοχή όμως δεν επέστρεψε ποτέ στο σπίτι του, με την οικογένειά του να απευθύνεται στις αρχές.

Στο σημείο που εντοπίστηκε ο γιατρός έσπευσε εκτός από τους αστυνομικούς και το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον παρέλαβε, ο ιατροδικαστής Ιωάννης Δούζης ο οποίος απέκλεισε από την πρώτη στιγμή την εγκληματική ενέργεια.

Απαντήσεις στα αίτια που προκάλεσαν τον ξαφνικό θάνατό του, έδωσε η νεκροψία-νεκροτομή, σύμφωνα με την οποία ο γιατρός έπαθε ανακοπή καρδιάς και άφησε την τελευταία του πνοή, σύμφωνα με το tharrosnews.gr.

Συγκλονισμένοι από τον αιφνίδιο θάνατο του Νίκου Γραμματικόπουλου είναι και οι συνάδερφοί του στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου ο ίδιος εργαζόταν ως διευθυντής της Κλινικής Covid-19.

Ο γιατρός από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η πανδημία, ο γιατρός εργάστηκε με αυταπάρνηση στην πρώτη γραμμή της «μάχης», δείχνοντας μάλιστα ότι δεν φοβάται τον ιό. Ο πνευμονολόγος που φρόντισε εκατοντάδες ασθενείς, νόσησε και ο ίδιος από τον ιό πριν από μερικούς μήνες.

Η διοικήτρια του Νοσοκομείου Καλαμάτας, Ελένη Αλειφέρη, μη μπορώντας να κρατήσει τα δάκρυά της έκανε λόγο για μια μεγάλη απώλεια στο Νοσοκομείο Καλαμάτας: «Ο Γραμματικόπουλος πρώτα απ’ όλα ήταν άνθρωπος με όλη τη σημασία της λέξης, άνθρωπος της προσφοράς, άνθρωπος της κοινωνίας, άνθρωπος με αγάπη και ενδιαφέρον για όλους τους ανθρώπους», δήλωσε για τον ξαφνικό χαμό του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This