Παρασκευή 7/5/2021

Ο γάμος «σχόλασε» αλλά έστειλε στο… νοσοκομείο εφοριακούς (video)

Η γαμήλια δεξίωση σε πολυχώρο εκδηλώσεων στην Κερκίνη Σερρών, μετατράπησε σε πόλεμο όταν το Σάββατο, κλιμάκιο πήγε να διενεργήσει στοχευμένο έλεγχο και προπηλακίστηκε από ιδιοκτήτες της επιχείρησης και καλεσμένους.

Ο γραμματέας του Συλλόγου Εφοριακών Σερρών Δημήτρης Σαϊτανούδης, καταδικάζει το απαράδεκτο περιστατικό και αναφέρει ότι οι δύο εφοριακοί δεν γνώριζαν ότι ήταν σε εξέλιξη γαμήλιο γλέντι.

«Επρόκειτο για στοχευμένο έλεγχο που ήρθε από τα κεντρικά. Είχαμε άγριες καταστάσεις. Αρχικά υπήρχαν φραστικές επιθέσεις, ακολούθησε προπηλακισμός από τους θαμώνες, μέχρι και τα ρούχα έσκισαν στους συναδέλφους εφοριακούς.»

Σύμφωνα με τον ίδιο, δε, ο ένας από τους δύο συναδέλφους του, πήγε στο νοσοκομείο Σερρών με και μώλωπες και τραυματισμούς προσθέτοντας ότι «έχει και φωτογραφίες με το σκισμένο πουκάμισο και το κουρελιασμένο παντελόνι».

Ο ιδιοκτήτης του πολυχώρου από την άλλη, υποστηρίζει ότι δεν αρνήθηκε τον έλεγχο και πως ο πατέρας του γαμπρού ζήτησε από το κλιμάκιο να αποχωρήσει για να μην «χαλάσει» το γλέντι…

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον ιδιοκτήτη του πολυχώρου με τις κατηγορίες της αντίστασης αλλά και της παράνομης κατακράτησης και η υπόθεση έλαβε το δρόμο της Δικαιοσύνης.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ