Αγρίνιο: Εκκενώθηκε οικισμός – Ζητούν να κηρυχθεί ο Δήμος σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης (video)

Αρκετές περιοχές αντιμετωπίζουν προβλήματα ύδρευσης

Must Read

Η άνοδος της στάθμης του νερού στη λίμνη Λυσιμαχεία οδήγησε στην προληπτική εκκένωση του οικισμού Καμαρετσέικα Ζευγαρακίου στο Αγρίνιο, με τις καταστροφές που έχουν υποστεί σπίτια και υποδομές του δήμου να είναι τεράστιες.

Την ίδια ώρα ο δήμαρχος της πόλης Γιώργος Παπαναστασίου υπέβαλε αίτημα για να κηρυχθεί ο Δήμος Αγρινίου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, προκειμένου όπως αναφέρει «να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που προκάλεσαν τα έντονα καιρικά φαινόμενα που εκδηλώθηκαν σε όλη την έκτασή του». 

Κλιμάκια μηχανικών της διεύθυνσης τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Αγρινίου και επιτροπές ελέγχου και καταγραφής ζημιών διενεργούν αυτοψίες ώστε να καταγράψουν τις ζημιές που προκλήθηκαν σε σπίτια και υποδομές του δήμου, μετά την εκδήλωση των πλημμυρικών φαινομένων και των κατολισθήσεων.

Επίσης, από αύριο, Κυριακή 17 Οκτωβρίου, θα λειτουργεί ειδικό γραφείο, όπου εκεί θα καταγράφονται τα αιτήματα των πολιτών, των οποίων τα σπίτια επλήγησαν από τις πλημμύρες.

Εν τω μεταξύ, τραγική είναι η κατάσταση στο χωριό Καινούργιο καθώς πλημμύρισαν σπίτια και πολλά σημεία έχουν καλυφθεί από λάσπη, ενώ αρκετές περιοχές αντιμετωπίζουν προβλήματα ύδρευσης. Ειδικότερα στην περιοχή των δημοτικών ενοτήτων Θεστιέων & Παραβόλας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κι όμως: Έγινε γκράφιτι στην Κωσταντινούπολη η εικόνα παίκτη της Φενέρμπαχτσε να χτυπά οπαδό!

Έγινε και αυτό στην Τουρκία! Γκράφιτι σε τοίχο στην Κωνσταντινούπολη έκαναν την εικόνα του ποδοσφαιριστή της Φενέρμπαχτσε, Μπράιτ Οσάγι-Σάμουελ,...

More Articles Like This