Αυτοκίνητο παρέσυρε δύο κορίτσια που οδηγούσαν ηλεκτρικά πατίνια

Must Read

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε περίπου στις 10 το βράδυ της Δευτέρας επί της παραλιακής Λεωφόρου Ηρακλείου με δυο κορίτσια να παρασύρονται από διερχόμενο όχημα.

Όλα συνέβησαν όταν η οδηγός ενός αυτοκινήτου, στην προσπάθειά της να αποφύγει ένα ηλεκτρικό πατίνι, το οποίο οδηγούσε ανήλικη, έχασε τον έλεγχο του οχήματός της, με αποτέλεσμα να καταλήξει πάνω σε κολόνα φωτισμού ΔΕΗ στο πεζοδρόμιο.

Από το τροχαίο παρασύρθηκε μια ανήλικη η οποία επιχειρούσε να διασχίσει τον δρόμο αλλά και η δεύτερη οδηγός του πατινιού, η οποία βρισκόταν στο πεζοδρόμιο.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε τα δύο κορίτσια – ηλικίας 16 και 18 ετών – νεαρές στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, για προληπτικούς λόγους.
Το τροχαίο προκάλεσε αναστάτωση στην τοπική κοινότητα και αναδεικνύει την ανάγκη για τη νομοθεσία και τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This