Πρόεδρος ΕΟΔΥ: «Ο εμβολιασμός είναι το “όπλο” που έχουμε»

Τι απαντά ο Θεοκλής Ζαούτης για την ασφάλεια του εμβολίου

Must Read

Η προπαγάνδα του εμβολιασμού δεν έχει τελειωμό. Στόχος της κυβερνητικής πολιτικής αποτελεί η καθημερινή αύξηση της πραγματοποίησης εμβολίων, και οι πολίτες να πεισθούν για την αποτελεσματικότητά τους. Ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, με την ανάληψη των καθηκόντων του αποφάσισε να «επικοινωνήσει» το ζήτημα του εμβολιασμού, και να τονίσει την ασφάλειά του.

«Tο εμβόλιο είναι αναμφισβήτητα ασφαλές. Έχουν εμβολιαστεί δισεκατομμύρια άνθρωποι» ανέφερε χαρακτηριστικά νωρίτερα ο νέος πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Θεοκλής Ζαούτης.

Ο κ. Ζαούτης επισήμανε ότι το 90% των θυμάτων είναι ανεμβολίαστοι, και τόνισε ότι «δεν θα έπρεπε να κάνουμε τη συζήτηση για τα μέτρα» αν η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών είχε κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού. Σχολίασε πως όσο περισσότεροι νέοι νοσούν, θα υπάρχουν αναλογικά σοβαρά κρούσματα με νοσηλείες και απώλεια ζωών.

Σχετικά με τις επιφυλάξεις που διατυπώνουν κάποιοι για την ασφάλεια του εμβολίου, υπογράμμισε πως «δεν είναι νέο το εμβόλιο. Έχουν εμβολιαστεί δισεκατομμύρια άνθρωποι» και συμπλήρωσε πως «δεν μπορούμε να αμφισβητήσουμε πως είναι αποτελεσματικό και ασφαλές».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This