Από το κακό στο χειρότερο: Και… ισλαμική αστυνομία στο κέντρο της Αθήνας!

«Περίπολοι» φανατικών ισλαμιστών για να τηρείται η Σαρία

Must Read

Από το 2012 έχει αρχίσει να συστήνεται στο κέντρο της Αθήνας «ισλαμική αστυνομία» που επιβάλει τον νόμο της Σαρίας!

Διαβάστε ακόμη: «Ισλαμική αστυνομία» στο κέντρο της Αθήνας: Χτύπησαν μουσουλμάνα στην πλατεία Βάθης!

Φανατικοί ισλαμιστές έχουν δημιουργήσει «περιπόλους» σε Ομόνοια, Κολωνό, Κυψέλη και Άγιο Παντελεήμονα και γυρνάνε για να δουν αν τηρείται ο ισλαμικός νόμος! Μόλις πριν λίγες ώρες αποκαλύφθηκε και η περίπτωση άγριου ξυλοδαρμού 17χρονης στα Πατήσια, γιατί δεν ήθελε να παντρευτεί μεγαλύτερό της άντρα που της έδιναν οι δικοί της!

Το 2017 στην πλατεία Κολιάτσου συνελήφθη ομάδα από το Μπαγκλαντές που ξυλοκοπούσαν γυναίκες, επειδή δεν ντύνονταν όπως υπαγορεύει το Ισλάμ, ενώ για τον ίδιο λόγο ξυλοκοπήθηκε τον Μάιο μια γυναίκα στον Άγιο Παντελεήμονα.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος Ειδικών Φρουρών της ΕΛΑΣ Βασίλης Ντούμας«Στα ισλαμικά γκέτο στο κέντρο της Αθήνας υπάρχουν τέτοια φαινόμενα άσκησης βίας, δηλαδή να περιπολούν εξτρεμιστές ισλαμιστές και να ελέγχουν, να αστυνομεύουν το αν τηρείται η Σαρία. Και αντιστοίχως μετά να εφαρμόζουν βία, να εκβιάζουν και να απειλούν, στη μη τήρησή της».

Αυτά συμβαίνουν στην κατά τα άλλα ευρωπαϊκή πρωτεύουσα Αθήνα και λίκνο της δημοκρατίας! Αλλά ουδείς εκ των αρμοδίων ταράζεται…

*φωτό αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This