Ασύλληπτο! Άνδρας στον Κολωνό σχεδίαζε να σκοτώσει τη σύζυγό του μέσω Facebook

Έψαχνε άτομο να εκτελέσει συμβόλαιο θανάτου και «βγάλει» από τη μέση τη γυναίκα του

Must Read

Το αρρωστημένο του σχέδιο επιχείρησε να θέσει σε εφαρμογή μέσω της πλατφόρμας του Facebook, ένας 58χρονος άνδρας από τον Κολωνό ο οποίος σκόπευε να σκοτώσει τη σύζυγό του.

Ο επίδοξος ηθικός αυτουργός της δολοφονίας της γυναίκας του, ήθελε να βρει εκτελεστή μέσα από την εφαρμογή Facebook Messenger, ο οποίος θα έβγαζε από τη μέση τη σύζυγό του, η οποία ζει στην Κομοτηνή και έχει την επιμέλεια του παιδιού τους.

Το σατανικό πλάνο του 58χρονου αποκαλύφθηκε όταν ένας 36χρονος κατήγγειλε στο Α.Τ. του Κολωνού ότι ο επίδοξος δράστης που είχε κάνει αίτημα συμμετοχής στην ομάδα που έχει δημιουργηθεί στο Facebook «Ενεργός Μπαμπάς» η οποία ασχολείται με περιπτώσεις επιμέλειας τέκνων, επικοινώνησε με τον ίδιο, στέλνοντάς του μήνυμα. Σύμφωνα με την καταγγελία του 36χρονου διαχειριστή της σελίδας, ο 58χρονος του εκμυστηρεύτηκε ότι θέλει να «καθαρίσει» τη γυναίκα του και τον ρώτησε εάν γνωρίζει κάποιον που μπορεί να εκτελέσει συμβόλαιο θανάτου.

Μερικές ημέρες μετά, ο 58χρονος επικοινώνησε ξανά με τον διαχειριστή και του είπε ότι θα πουλήσει ένα διαμέρισμα προκειμένου να συγκεντρώσει ένα καλό ποσό για τον εκτελεστή: «Θα δώσω από τα 40.000 ευρώ τα 10.000 ευρώ ως προκαταβολή σε αυτόν που θα βρω για να την σκοτώσει» φέρεται να του έγραψε στη συνομιλία τους.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε έρευνα και τελικά ταυτοποιήθηκε το προφίλ του επίδοξου δράστη, με αποτέλεσμα να ενημερωθούν οι Εισαγγελικές αρχές και να διατάξουν να υποβληθεί δικογραφία για την υπόθεση.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This