Αποκλεισμένο είναι το κέντρο των Τρικάλων από το πρωί, όποτε εντοπίστηκε ένα βλήμα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.
Σύμφωνα με το trikalavoice.gr, το βλήμα βρέθηκε σε οικόπεδο επί της οδού Σολομού, πίσω από σούπερ μάρκετ στην οδό Κονδύλη.
Η περιοχή έχει αποκλειστεί από την Αστυνομία, ενώ στο σημείο έχουν σπεύσει οχήματα της Πυροσβεστικής και πυροτεχνουργοί για την εξουδετέρωσή του.
Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.