Άγριες συμπλοκές διαδηλωτών με ΜΑΤ, σε πορεία στο κέντρο της Αθήνας (video)

Με αφορμή το θάνατο του 20χρονου Ρομά από αστυνομικά πυρά

Must Read

Διαδηλωτές ήρθαν στα χέρια με άνδρες των ΜΑΤ, στο κέντρο της Αθήνας, κατά τη διάρκεια πορείας διαμαρτυρίας αριστερών οργανώσεων κατά της αστυνομικής βίας, με αφορμή το θάνατο του 20χρονου Ρομά στο Πέραμα από αστυνομικά πυρά.

Στην πορεία η οποία κινήθηκε στη Σταδίου και τη Βουκουρεστίου πραγματοποίησαν περίπου 1.000 διαδηλωτές, μέλη της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς και αριστερών συλλογικοτήτων, κρατώντας πανό στα οποία αναγράφονταν μεταξύ άλλων «Η αστυνομία δολοφονεί» και «Το κράτος δολοφονεί».

Η πορεία ξεκίνησε ειρηνικά και χωρίς προβλήματα με κατεύθυνση προς Σύνταγμα, με την αστυνομία να την έχει υπό στενή επιτήρηση, πάραυτα, όμως στην οδό Πανεπιστημίου τα αίματα «άναψαν» και ξέσπασαν συμπλοκές ανάμεσα στις δύο πλευρές, με τους αστυνομικούς να κάνουν και χρήση χημικών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν οι διαδηλωτές αντέδρασαν έντονα στην προσπάθεια των αστυνομικών να τους περιορίσουν σε μια λωρίδα κυκλοφορίας.

  • Δείτε πλάνα από το σημείο:

https://youtu.be/tNeCpmHFbAM

https://youtu.be/bbX4QZVxyYs

https://youtu.be/9O_MqAnG7j8

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This