Επίθεση με βιτριόλι: Την Παρασκευή η απόφαση για την Έφη Κακαράντζουλα

Σήμερα η δίκη θα συνεχιστεί με τις αγορεύσεις των συνηγόρων

Must Read

Στην τελική ευθεία μπαίνει η δίκη για την επίθεση με βιτριόλι που διέπραξε η Έφη Κακαράντζουλα εναντίον της Ιωάννας Παλιοσπύρου, τον Μάιο του 2020.

Ήδη η κατηγορούμενη έχει ήδη ομολογήσει την πράξη της, ωστόσο αρνείται την πρόθεσή της να αφαιρέσει τη ζωή της Ιωάννας.

Τι περιλαμβάνει η σημερινή δίκη

Σήμερα η δίκη θα συνεχιστεί με τις αγορεύσεις των συνηγόρων υποστήριξης της κατηγορίας και υπεράσπισης. Την αγόρευσή του έχει ήδη ολοκληρώσει ο ένας εκ των δύο δικηγόρων της Ιωάννας Παλιοσπύρου, ο Απόστολος Λύτρας. Σήμερα αναμένεται η αγόρευση του Νίκου Αλεξανδρή.

Στη συνέχεια αναμένεται να λάβουν τον λόγο οι δικηγόροι υπεράσπισης της 36χρονης κατηγορούμενης. Κατά πάσα πιθανότητα, ο Σάκης Κεχαγιόγλου θα απευθυνθεί σε δικαστές και ενόρκους, αύριο, Τετάρτη 27/10, προκειμένου να ζητήσει την επιεικέστερη ποινική μεταχείριση της εντολέας του.

Την Παρασκευή η απόφαση

Η απόφαση του δικαστηρίου πιθανότατα θα εκδοθεί στις 29 Οκτωβρίου, ημέρα Παρασκευή, όποτε και είναι προγραμματισμένη μία ακόμα συνεδρίαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας.

«Καταπέλτης» ο εισαγγελέας

Σημαντικό ρόλο με ιδιαίτερα βαρύνουσα σημασία αναμένεται να έχει η αγόρευση του εισαγγελέα της έδρας, Χαράλαμπου Μαστραντωνάκη, ο οποίος ζήτησε η 36χρονη κατηγορούμενη να κριθεί ένοχη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση, με ενδεχόμενο δόλο, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Ο εισαγγελικός λειτουργός ζήτησε μάλιστα την απόρριψη του αιτήματος της υπεράσπισης της κατηγορούμενης για μετατροπή της κατηγορίας σε θανατηφόρα σωματική βλάβη.

Αυτό που θα κρίνει ίσως την έκβαση της υπόθεσης είναι η απόφαση δικαστών και ενόρκων σχετικά με την διαβίβαση των αντιγράφων στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας προκειμένου να διερευνηθεί ο ρόλος δύο προσώπων από το φιλικό περιβάλλον της κατηγορούμενης, με τους οποίους είχε συχνές τηλεφωνικές επικοινωνίες πριν και μετά το έγκλημα, στην υπόθεση.

Διαβάστε επίσης:

Δήλωση-σοκ του δικηγόρου της Ιωάννας: «Σε 6 χρόνια η Έφη Κακαράντζουλα θα είναι έξω!»

Πορνό μετά το βιτριόλι! Η αδίστακτη Έφη μετά την επίθεση επισκεπτόταν ροζ ιστοσελίδες

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This