Τρίτη 11/5/2021

Μπλόκα και 24ωρες σκοπιές για να μην γίνει η Φθιώτιδα… Μόρια!

Αντιδρούν οι κάτοικοι στην Ανατολική Φθιώτιδα για τη δημιουργία νέου hot spot στο στρατόπεδο «Γεωργίου Παπαποστόλου» που βρίσκεται μέσα στο Καραβόμυλο.

Στο άκουσμα της είδησης οι κάτοικοι μαζί με τη νέα Δημοτική Αρχή προχώρησαν σε κινητοποιήσεις. Σύμφωνα με το lamiareport.gr από χθες το βράδυ έκλεισαν την πρόσβαση στο δρόμο, τοποθετώντας μηχανήματα στο δρόμο, δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως δεν θα μετατρέψουν την περιοχή σε Μόρια.

 «Δεν πιστεύουμε αυτά που λένε περί προσωρινής φιλοξενίας. Ούτε για τον αριθμό των ατόμων. Τα έχουν ξαναπεί και έχουν εκτεθεί. Θα φυλάμε σκοπιά όλο το 24ωρο και θα είμαστε εδώ μέχρι να καταλάβουν ότι χωρίς τη συναίνεση της τοπικής κοινωνίας δεν γίνεται τίποτα…», δήλωσε κάτοικος της περιοχής.

Έντονη ήταν και η αντίδραση της Δημάρχου Στυλίδας, Βιργινίας Στεργίου, η οποία ανέφερε χαρακτηριστικά «Δεν είναι δυνατόν σε μια παραλιακή ζώνη που εμείς προγραμματίζουμε να αναπτύξουμε τουριστικά να έρχονται κάποιοι αιφνιδιαστικά με το έτσι θέλω και να λένε θα κάνουμε hot spot. Η βιασύνη, η προχειρότητα και η μεθόδευση με την οποία γίνεται το όλο εγχείρημα δείχνει ότι δεν είμαστε σε καλό δρόμο».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ