Νίκος Αναστασιάδης: «Εύχομαι χρόνια πολλά στον Ελληνισμό και ό,τι καλύτερο» (video)

Παρέστη στην επίσημη δοξολογία, στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη

Must Read

Στην μεγάλη ημέρα της Θεσσαλονίκης και της Ορθοδοξίας έδωσε το παρόν ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, ο οποίος ευχήθηκε «χρόνια πολλά στον Ελληνισμό» και επιβεβαίωσε την πίστη του και τη βούλησή του να συνεχίσει να αγωνίζεται για τη λύση του Κυπριακού.

Ο κ.Αναστασιάδης παρέστη στην επίσημη δοξολογία, στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου, για την εορτή του Πολιούχου και την επέτειο απελευθέρωσης της πόλης, μαζί με την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο, τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνο Φλώρο, τον Υφυπουργό Εσωτερικών τομέα Μακεδονίας και Θράκης Σταύρο Καλαφάτη και με βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος, του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΙΝΑΛ και της Ελληνικής Λύσης.

«Αισθάνομαι ιδιαίτερη συγκίνηση γιατί φέτος συνεορτάζω με την πρωτεύουσα της Μακεδονίας την απελευθέρωση της πόλης, την ενσωμάτωση στον ελληνικό κορμό, αλλά και την απελευθέρωση από το ναζισμό. Όπως καλά γνωρίζετε, η ιδιαίτερη πατρίδα μου, η Κύπρος και ο κυπριακός Ελληνισμός, διέρχονται κρίσιμες πραγματικά στιγμές. Η εδώ παρουσία μου, μου δίνει την ευκαιρία να αντλήσω θάρρος, να αντλήσω πίστη, να ενδυναμώσω τη βούληση και τη θέληση να συνεχίσω να αγωνίζομαι για την απελευθέρωση, την επανένωση, την ειρηνική λύση του Κυπριακού προβλήματος. Εύχομαι χρόνια πολλά στον Ελληνισμό και ό,τι καλύτερο», είπε ο Νίκος Αναστασιάδης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This