Ανδρέας Τσούνης: Σπάραξε πάνω από το φέρετρο ο σύζυγος της Φώφης Γεννηματά (video)

H συγκλονιστική στιγμή που ξέσπασε μέσα στη Μητρόπολη Αθηνών

Must Read

Σύσσωμη η χώρα θρηνεί τον αναπάντεχο χαμό της Φώφης Γεννηματά η οποία πάλεψε μέχρι τελευταία στιγμή σαν μαχήτρια με τον καρκίνο.

Κανείς δεν περίμενε να φύγει τόσο γρήγορα μετά την επιδείνωση της υγείας, η οποία την ανάγκασε να αποσυρθεί από τις εκλογές του ΚΙΝΑΛ και να εισαχθεί στο νοσοκομείο.

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης σήμερα, όλοι αποχαιρετούν τη γενναία γυναίκα και πολιτικό που εξελίχθηκε στο πολιτικό στερέωμα με αξιοπρέπεια και σεβασμό στον συνάνθρωπό της. Ο πόνος όμως είναι μεγαλύτερος για την οικογένειά της. Για τον αγαπημένο της συζυγό και τα τρία παιδιά της που έχασαν το χάδι της μητέρας τους. 

Απαρηγόρητος ο Ανδρέας Τσούνης μέσα στην Μητρόπολη Αθηνών, έσκυψε πάνω από το φέρετρο, ακούμπησε το μέτωπό του και μετά το χτύπησε με την γροθιά του. Από μέσα του ξεχείλιζε ένας βουβός πόνος. Έμοιαζε να λέει «Γιατί; Γιατί έφυγες τόσο νωρίς;». 

https://vimeo.com/639553913

Δακρυσμένος, στη συνέχεια στάθηκε δίπλα στα παιδιά του προσπαθώντας να φανεί δυνατός σε αυτές τις τραγικές στιγμές. Με τη Φώφη Γεννηματά ήταν παντρεμένοι από το 2003 και μαζί της έχει αποκτήσει δύο παιδιά, τον Γιώργο και την Κατερίνα. Ο ίδιος ωστόσο, στάθηκε άξιος πατέρας και στην κόρη της Γεννηματά από τον πρώτο της γάμο, την Αιμιλία.

Ο Ανδρέας Τσούνης έζησε με τη Φώφη Γεννηματά 18 ολόκληρα χρόνια. «Εκτός από τον έρωτα, κακά τα ψέματα, μας δένουν οι καλές και οι δύσκολες στιγμές, κι εμείς δεν περάσαμε και λίγα. Και ο τρόπος που τα αντιμετωπίσαμε έχουν ως αποτέλεσμα αυτή η… κολώνια να κρατάει τόσα χρόνια. Καθένας φτιάχνει τη δική του συνταγή. Είναι θέμα χημείας. Τα συστατικά; Έρωτας, κατανόηση, εκτίμηση, σεβασμός, βαθιά αγάπη. Υστέρα από όλα αυτά, όπως καταλαβαίνετε, την Αιμιλία θα τη συμβούλευα να ερωτευτεί με όλη της την ψυχή και να αγαπήσει με όλο της το είναι» είχε δηλώσει η Φώφη Γεννηματά για τον σύζυγό της.

Όλο αυτό το διάστημα που η Φώφη Γεννηματά βρισκόταν στο νοσοκομείο, ο Ανδρέας Τσούνης στάθηκε βράχος στο πλευρό της, δεν λύγισε ούτε στιγμή και προσπαθούσε να της δίνει δύναμη σαν άγρυπνος φρουρός στο πλευρό της. 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This