Ζητούσαν 40.000 ευρώ από τον Δήμαρχο Ωραιοκάστρου για να μην δημοσιεύσουν βίντεο με….ερωτικές του στιγμές!

Την υπόθεση εκβιασμού φέρεται να συντόνισε πολιτικός του αντίπαλος

Must Read

Με ροζ βίντεο απειλούσαν τρία άτομα τον Δήμαρχο Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη, προκειμένου να τους παραδώσει 40.000 ευρώ, ωστόσο κατέληξαν με χειροπέδες. 

Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος και ο αδερφός του έκαναν καταγγελία στο Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών, στο πλαίσιο της οποίας εξήγησαν ότι δύο άνδρες απαιτήσαν το χρηματικό ποσό των 40.000 ευρώ, προκειμένου να μη δυσφημήσουν τον Παντελή Τσακίρη, δημοσιοποιώντας βιντεοληπτικό υλικό που κατείχαν, με προσωπικές του στιγμές.

Άμεσα οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση και χθες ο Δήμαρχος έκλεισε ραντεβού σε περιοχή της Καλαμαριάς με τον 46χρονο άνδρα που τον απειλούσε, προκειμένου να παραλάβει το ποσό. Τότε, άνδρες της Ασφάλειας του πέρασαν χειροπέδες ενώ στην συνέχεια εντόπισαν και τον 66χρονο συνεργό του, που περίμενε τον πρώτο να του παραδώσει μέρος του ανωτέρω ποσού. Τέλος, συνελήφθησε μία 22χρονη, αφού στο κινητό της βρέθηκε υλικό σχετικό με την υπόθεση.

Πολιτικός αντίπαλος του Δημάρχου πίσω από την υπόθεση

Σε βάρος των τριών ατόμων  σχηματίσθηκε δικογραφία για εκβίαση κατά συναυτουργία, συνέργεια σε εκβίαση, παραβίαση του απορρήτου της προφορικής και τηλεφωνικής επικοινωνίας, καθώς και για παραβάσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Επιπλέον, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 60χρονου, ο οποίος σύμφωνα με την καταγγελία, ανέθεσε την παρακολούθηση στους άλλους δύο συλληφθέντες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, την υπόθεση της εκβίασης συντόνισε πολιτικός αντίπαλος του κ. Τσακίρη.

«Η Δημοκρατία δεν εκβιάζεται»

Με μήνυμά του στο Facebook ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου ευχαριστεί την Αστυνομία για το αποτέλεσμα της παρέμβασής της.

«Αισθάνομαι σοκαρισμένος για τη βίαιη εισβολή στην προσωπική και οικογενειακή μου ζωή. Πολύ θυμωμένος και αηδιασμένος για τις μεθόδους που μετέρχονται “κάποιοι” για να πετύχουν τους σκοπούς τους. Ως εδώ. Τώρα αναλαμβάνει η δικαιοσύνη. Ευχαριστώ θερμά τις αρχές της αστυνομίας και ειδικότερα τη διεύθυνση ασφαλείας Θεσσαλονίκης και την υποδιεύθυνση εκβιαστών για την άμεση και αποτελεσματική διαχείριση της υπόθεσης. Η Δημοκρατία δεν εκβιάζεται. Τέλος» έγραψε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This