Στις 11:00 σήμερα η κηδεία του άτυχου ντελιβερά στην Θεσσαλονίκη! (video)

Must Read

Το τελευταίο αντίο στον άτυχο ντελιβερά, που έχασε την ζωή του όταν όχημα με οδηγό έναν 21χρονο τον παρέσυρε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, θα πουν σήμερα στις 11:00  το πρωί συγγενείς, φίλοι, αλλά και εκατοντάδες συνάδελφοί του.

Σύμφωνα με τοπικά Μέσα, η Wolt, στην οποία εργαζόταν ο 47χρονος θα καλύψει τα έξοδα της κηδείας του άτυχου διανομέα, ενώ ήδη αυτή την ώρα διανομείς έχουν συγκεντρωθεί στο σημείο του δυστυχήματος και έπειτα θα παραστούν στην κηδεία του συναδέλφου τους, στα κοιμητήρια της Θέρμης, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

 
Υπενθυμίζεται ότι οι διανομείς πραγματοποίησαν κινητοποίηση το πρωί της Δευτέρας μπροστά στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης για τον άδικο χαμό του 47χρονου. Ακολούθησε μοτοπορεία στο κέντρο της πόλης, η οποία κατέληξε στα γραφεία της Wolt, στην οδό Βασιλέως Ηρακλείου.

Την ίδια ώρα σοκάρει το βίντεο ντοκουμέντο στο οποίο καταγράφεται η ιλιγγιώδης ταχύτητα του αυτοκινήτου που παρέσυρε και σκότωσε τον 47χρονο ντελιβερά στη Θεσσαλονίκη έχει δει το φως τη δημοσιότητας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This