Πέταξαν… δυναμίτη σε Λύκειο του Κερατσινίου! Σοκ και λιποθυμία καθαρίστριας

Must Read

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη το πρωί της Τετάρτης στο 1ο Λύκειο Κερατσινίου, όταν άγνωστοι πέταξαν στον περιβάλλοντα χώρο ανάμεσα στο Λύκειο και στο διπλανό ΕΠΑΛ… δυναμίτη σε μασούρια!

Η έκρηξη προκάλεσε όπως είναι φυσικό πανικό και έγιναν οι διαδικασίες εκκένωσης, κατά τη διάρκεια των οποίων η καθαρίστρια που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο κτήριο και στην προσπάθειά της να προστατέψει τα παιδιά λιποθύμησε έχοντας υποστεί ισχυρότατο σοκ.

«Πήγα να προλάβω να κλείσω τα παράθυρα για να μην πάθουν τίποτα τα παιδιά που βγαίνανε έξω και βλέπω πολύ καπνό κι έναν πάρα πολύ δυνατό θόρυβο που με επηρέασε πάρα πολύ στο κεφάλι μου, δεν είχα δύναμη, δεν είχα τίποτα, έχανα τα πάντα», είπε στο Star η γυναίκα που λιποθύμησε.

«Νόμιζα ότι έσκασε κάποια βόμβα αρκετά κοντά μας, είδα καπνούς στο σχολείο των παιδιών και έτρεξα να δω τι γίνεται με το παιδί μου», λέει μια μητέρα για το περιστατικό.

Σημειώθηκαν αρκετές υλικές ζημιές στο συγκρότημα, από αυτή την επίθεση που ήταν και η πλέον επικίνδυνη σε μια σειρά επιθέσεων που έχουν γίνει στο σχολείο, το οποίο μετρά συνεχώς σπασμένα τζάμια και αντικείμενα να πετάγονται στο προαύλιο. «Δράστες» σύμφωνα με την εκπαιδευτική κοινότητα, αυτών των επιθέσεων, είναι άτομα που ανεβαίνουν στην ταράτσα του διπλανού ΕΠΑΛ.

«Μπουκάλια, πέτρες, αναψυκτικά… Η αλήθεια είναι ότι ήταν εκκωφαντικός ο θόρυβος, φοβηθήκαμε για κάτι εκρηκτικό, εκκενώσαμε το σχολείο αναγκαστικά γιατί υπήρχαν φήμες από μαθητές δικούς μας ότι τους είπαν πως θα ακολουθήσουν κι άλλα», είπε στο Star μέλος του εκπαιδευτικού προσωπικού.

Η αστυνομία ερευνά το περιστατικό και προσπαθεί να εντοπίσει το ποιος είναι ο δράστης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This