Πρώτα η τρίτη δόση και μετά… τα sms!

Τι ανέφερε ο Γιώργος Γεωργαντάς

Must Read

Αύριο ανοίγει η πλατφόρμα της τρίτης δόσης εμβολίου κατά του κορωνοϊού για τους άνω των 18 ετών. Σύμφωνα με όσα δήλωσε και ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς, από αύριο, Παρασκευή 5/11, ο ενήλικος πληθυσμός, θα μπορεί να κλείνει το ραντεβού του.

Η πλατφόρμα των ραντεβού θα αφορά σε όλους τους ενήλικους που έχει παρέλθει ένα εξάμηνο από το δεύτερο εμβολιασμό τους, αλλά και για εκείνους που έχουν κάνει το μονοδοσικό εμβόλιο κατά του κορωνοϊού της Johnson&Johnson και έχουν περάσει τουλάχιστον δύο μήνες από τη στιγμή που εμβολιάστηκαν.

Γεωργαντάς: «Από αύριο θα μπορούν όλοι να κάνουν την 3η δόση»

Η πλατφόρμα για την τρίτη δόση δεν θα δέχεται αιτήσεις από όλους. Για να κλείσει κάποιος ραντεβού τρίτης δόσης θα πρέπει να έχει παρέλθει διάστημα έξι μηνών από τη δεύτερη δόση. Η συγκεκριμένη οδηγία αφορά όλους όσοι έκαναν εμβόλιο της Moderna, της Pfizer και της AstraZeneca.

Σύμφωνα μάλιστα με τον υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, σε λίγες ημέρες θα είναι όλα έτοιμα, ώστε να ξεκινήσει η κυβέρνηση να στέλνει και sms στους ανεμβολίαστους για να τους παροτρύνει να κάνουν το εμβόλιο. Συγκεκριμένα, είπε ότι τα μηνύματα αυτά θα είναι υπενθύμισης.

μίλησε στην εκπομπή για την 3η δόση του εμβολίου, τα sms που θα σταλούν τις επόμενες ημέρες στους πολίτες αλλά και τη σημαντικότητα του εμβολιασμού.

Δεν θα υπάρχει ειδοποίηση με SMS για το ραντεβού

Σύμφωνα με πληροφορίες, για την αναμνηστική, τρίτη δόση δεν θα υπάρχει ειδοποίηση με SMS όταν συμπληρώνεται το εξάμηνο από τη δεύτερη δόση ή το δίμηνο από τον εμβολιασμό με Johnson & Johnson.

Οι πολίτες θα πρέπει να μπαίνουν στην πλατφόρμα στον κατάλληλο χρόνο και να κλείνουν το ραντεβού τους. Αν το κάνουν νωρίτερα, η πλατφόρμα δεν θα επιτρέπει την είσοδο και τον προγραμματισμό ραντεβού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This