Τραγωδία με 55χρονο στον Βόλο: Νόσησε με κορωνοϊό βαριά και υπέγραψε να μην διασωληνωθεί! (video)

Ο αδερφός του τον βρήκε πεσμένο μέσα στο σπίτι του χωρίς οξυγόνο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Βόλου

Must Read

Μια ακόμη τραγική ιστορία, απόρροια του κορωνοϊού, συνέβη στον Αλμυρό Βόλου, με 55χρονο επιχειρηματία που νόσησε βαριά με κορωνοϊό, να υπογράφει για να μην διασωληνωθεί και να καταλήγει λίγη ώρα αργότερα!

Ο 55χρονος διατηρούσε επιχείρηση διοργάνωσης γάμων και δεξιώσεων, δεν είχε κάνει το εμβόλιο και κόλλησε κορωνοϊό πριν 15 μέρες, μαζί με τον αδερφό του, που όμως είχε εμβολιαστεί. Αν και παρουσίασε αναπνευστική ανεπάρκεια, αρνούνταν πεισματικά να νοσηλευτεί. Ο αδερφός του τον βρήκε πεσμένο μέσα στο σπίτι του χωρίς οξυγόνο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Βόλου.

Οι γιατροί τον έβαλαν σε θάλαμο αρνητικής πίεσης και την επόμενη μέρα χρειάστηκε να διασωληνωθεί. Ο ίδιος αρνήθηκε, υπογράφοντας μάλιστα και υπεύθυνη δήλωση. Δυστυχώς λίγη ώρα αργότερα κατέληξε.

Ο αδερφός του, αμέσως μετά την κηδεία, δήλωσε: «Η εκκλησία να χτυπήσει τις καμπάνες, όχι να μην κάνουν το εμβόλιο, να κάνει ο κόσμος το εμβόλιο. Αυτά που είδα τρεις μέρες στα νοσοκομεία, δεν υπάρχουν. Εγώ το πέρασα μαζί με το Γιώργο, μαζί κολλήσαμε. Εγώ το πέρασα ανώδυνα βγήκα χαλαρά, δεν είχα τίποτε, δέκατα, κι ο Γιώργος, τον φέρανε τέσσερις…».

Μάλιστα μετά το τραγικό περιστατικό που χτύπησε το σπίτι τους, η οικογένεια του 55χρονου απευθύνει έκκληση προς όλους να εμβολιαστούν: «Σήμερα χάσαμε από τις ζωές μας έναν δικό μας άνθρωπο. Τον αδελφό μας. Νικήθηκε από τον covid. Ένας άνθρωπος γερός στα 55 του χρόνια χωρίς υποκείμενο νόσημα αλλά… ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΣ. Εύχομαι η απώλεια αυτή να αφυπνίσει κάποιες συνειδήσεις και να σωθούν ζωές».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This