Βγήκαν 82 ράντζα στους διαδρόμους του νοσοκομείου Αττικόν – Εφιαλτική εφημερία (video)

Ουρές από ασθενείς που περιμένουν να εξεταστούν

Must Read

Το ΕΣΥ καταρρέει, ωστόσο η κυβέρνηση επιμένει να αδιαφορεί για την δραματική κατάσταση στα νοσοκομεία, την ώρα μάλιστα που αναζητά λύσεις σε πιο αυστηρά και τιμωρητικά μέτρα για τους ανεμβολίαστους. Η ήδη υπάρχουσα προβληματική κατάσταση, μοιάζει πλέον εφιαλτική καθώς μετά τις αναστολές των υγειονομικών, τα νοσοκομεία καλούνται πλέον να ανταπεξέλθουν με μειωμένο προσωπικό.

Τα νοσοκομεία στη Βόρεια Ελλάδα εκπέμπουν SOS, με το υπάρχον προσωπικό να εργάζεται εξαντλημένο χωρίς άδειες και ρεπό, ενώ πλέον και τα νοσοκομεία της Αττικής πιέζονται αφόρητα, χωρίς τις απαραίτητες κλίνες και χωρίς τους υγειονομικούς που όπως είχε υποσθεί η κυβέρνηση ότι θα αντικαταστήσει. 

Σύμφωνα με  την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) στο Αττικό Νοσοκομείο που εφημερεύει μέχρι και αύριο το πρωί, έχουν ήδη βγει 82 ράντζα στους διαδρόμους. Ταυτόχρονα, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο, οι «ασθενείς περιμένουν σε ουρές στα ΤΕΠ για να εξεταστούν. Η διοίκηση του νοσοκομείου σηκώνει τα χέρια ψηλά. Τι θα γίνει μέχρι αύριο πρωί;» αναρρωτιέται ο ίδιος.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε:

https://vimeo.com/643496607

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This