Διαμαρτυρία αστυνομικών στη Θεσσαλονίκη για τις συνθήκες διαβίωσης των κρατουμένων

Στα κρατητήρια είναι «στοιβαγμένοι» πάνω από 90 κρατούμενοι

Must Read

Διαμαρτυρία πραγματοποίησαν αστυνομικοί έξω από την Υποδιεύθυνση Μεταγωγών Δικαστηρίων Θεσσαλονίκης.

Η διαμαρτυρία αφορά τόσο στις συνθήκες διαβίωσης των κρατουμένων, όσο και στις συνθήκες εργασίας των συναδέλφων τους. Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης αναφέρει πως στα κρατητήρια είναι κυριολεκτικά «στοιβαγμένοι» πάνω από 90 κρατούμενοι. Την ίδια ώρα οι αστυνομικοί που υπηρετούν είναι ελάχιστοι για να διαχειριστούν την κατάσταση και εκτίθενται καθημερινά σε κινδύνους.

Ζητούν από την ηγεσία της ΕΛΑΣ να βελτιώσει τις συνθήκες κράτησης στο Μεταγωγών, αλλά και τις συνθήκες εργασίας των αστυνομικών.

Όπως αναφέρει αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης:

«Δυο μέρες μετά το τραγικό περιστατικό αυτοχειρίας ενός κρατουμένου της Υποδιεύθυνσης Μεταγωγών – Δικαστηρίων Θεσσαλονίκης, η κατάσταση παραμένει αμετάβλητη.

Στα κρατητήρια είναι κυριολεκτικά “στοιβαγμένοι” πάνω από 90 κρατούμενοι και η Ηγεσία δεν έχει κάνει το παραμικρό για να βελτιώσει τις συνθήκες κράτησης αυτών των ανθρώπων και της εργασίας των συναδέλφων μας.

Δηλώνουμε ότι αρνούμαστε να είμαστε το εύκολο θύμα που εξιλεώνει τις παραλείψεις της. Ηγεσίας και των αρμόδιων Διευθυντών».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This