Το τηλεφώνημα της Κλοντιάνα Τσέλο λίγα λεπτά πριν πυροβολήσει τον μεγαλογιατρό στο Χαλάνδρι

Προφητική ανάρτηση της 49χρονης: «Η ώρα της δικαιοσύνης πλησιάζει»

Must Read

Ηταν γύρω στις 3 χθες το απόγευμα όταν η εικαστικός Κλοντιάνα Τσέλο σχημάτισε τον αριθμό του τηλεφωνικού κέντρου της «Espresso» και ζήτησε να επικοινωνήσει με τη διευθύντρια σύνταξης της εφημερίδας, που εκείνη την ώρα βρισκόταν στην αίθουσα σύσκεψης.

Ακούγοντας αυτό, η 49χρονη γυναίκα από την Αλβανία ζήτησε να επικοινωνήσει μαζί της η δημοσιογράφος και έκλεισε το τηλέφωνο, χωρίς να αποκαλύψει τι σκόπευε να κάνει… Λίγα λεπτά μετά η Γιούλη Σταρίδα προσπαθούσε επανειλημμένως να επικοινωνήσει μαζί της, όμως εκείνη δεν απαντούσε στις συνεχείς τηλεφωνικές κλήσεις της.

Μερικά λεπτά αργότερα στα γραφεία της εφημερίδας έπεφτε σαν βόμβα η είδηση ότι, σε μια παρανοϊκή πράξη εκδίκησης, η ζωγράφος έστησε καρτέρι στον 68χρονο μεγαλογιατρό των βορείων προαστίων Γιώργο Νέο, με τον οποίο βρισκόταν σε δικαστική διένεξη για την επιμέλεια της 12χρονης -σήμερα- κόρης τους, καρπού της εξωσυζυγικής σχέσης που διατηρούσαν για περίπου δύο χρόνια, και τον πυροβόλησε εν ψυχρώ δύο φορές, τραυματίζοντάς τον σοβαρά!

Photo: protothema.gr

Η αιματηρή επίθεση συνέβη στη συμβολή των οδών Ζαν Μωρεάς και Φιλικής Εταιρείας στο Χαλάνδρι. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Κλοντιάνα Τσέλο, η οποία κατάγεται από την Αλβανία, παραμόνευε στην πιλοτή της πολυκατοικίας όπου διαμένει ο μεγαλογιατρός με τη Βρετανίδα σύζυγό του. Το συγκεκριμένο σπίτι βρίσκεται πίσω από την κατοικία του Γερμανού πρέσβη, δίπλα σε αυτή του δημοσιογράφου Σταύρου Θεοδωράκη και σε απόσταση 150-200 μέτρων από τα σπίτια του Χάρη Ρώμα και του πρώην υπουργού Μιχάλη Λιάπη. Μόλις η 49χρονη είδε τον γνωστό οφθαλμίατρο να βγαίνει από την πολυκατοικία, για να παραλάβει από το σχολικό λεωφορείο τη 12χρονη κόρη τους, τον πλησίασε και άρχισαν να διαπληκτίζονται έντονα. Ξαφνικά η εικαστικός έβγαλε από την τσάντα της ένα περίστροφο και πυροβόλησε στην κοιλιά και τη μασχάλη τον πρώην εραστή της, ο οποίος σωριάστηκε αιμόφυρτος στο έδαφος!

Ο 68χρονος αναπληρωτής διευθυντής του οφθαλμολογικού τμήματος ιδιωτικού θεραπευτηρίου της Αθήνας διακομίστηκε άμεσα στο Νοσοκομείο «Γεννηματάς», όπου νοσηλευόταν ως αργά χθες σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ η δράστιδα συνελήφθη χωρίς να προβάλει αντίσταση στους αστυνομικούς. Μάλιστα, την ώρα που της περνούσαν χειροπέδες φώναζε «μου απήγαγαν και μου βίαζαν το παιδί μου!», φράση που επαναλάμβανε συχνά στις αναρτήσεις της στο facebook.

https://vimeo.com/644791380

Γείτονες του άτυχου γιατρού ανέφεραν από την πλευρά τους ότι η 49χρονη εμφανιζόταν κάθε τόσο στην περιοχή και απειλούσε ότι θα σκοτώσει τον 68χρονο και τη σύζυγό του. Μάλιστα, μια γυναίκα υποστήριξε ότι η εικαστικός είχε χτυπήσει τη Βρετανίδα σύζυγο του οφθαλμίατρου, καθώς και ένα άτομο που είχε βρεθεί μπροστά σε έναν καβγά και είχε μπει στη μέση για να απομακρύνει τη μαινόμενη γυναίκα!

Για την πατρότητα

Πίσω από τη δολοφονική απόπειρα κρύβεται μια πολυετής δικαστική διαμάχη, αρχικά για την πατρότητα του 12χρονου κοριτσιού και εν συνεχεία για την επιμέλειά του. Αν και μετά τη γέννηση της κόρης του, το 2009, ο γνωστός μεγαλογιατρός αρνείτο να την αναγνωρίσει, καθώς αμφέβαλλε για την πατρότητά της, όμως το τεστ DNA επιβεβαίωσε ότι ήταν ο βιολογικός πατέρας της. Αυτή ήταν και η απαρχή του «πολέμου» για τις δύο πλευρές, που άρχισαν να αντιδικούν στα δικαστήρια για την επιμέλεια, αλλά και για το ύψος της διατροφής. Αγωγές, μηνύσεις, απειλές, ανταλλαγή ύβρεων και βαριές κατηγορίες, για έκλυτο βίο της μητέρας και κακοποίηση του παιδιού από τον πατέρα, συνέθεταν την αρρωστημένη ατμόσφαιρα μέσα στην οποία μεγάλωνε το κοριτσάκι τα τελευταία χρόνια.

Τον Ιανουάριο του 2016, με δικαστική απόφαση, δόθηκε η προσωρινή επιμέλεια του παιδιού στον γιατρό και τη Βρετανίδα σύζυγό του και έκτοτε ζούσαν και οι τρεις μαζί, κάτι που όμως δεν μπορούσε να δεχθεί με τίποτα η 49χρονη ζωγράφος. Μιλώντας αποκλειστικά στην «Espresso», τον Οκτώβριο του 2017 αλλά και τον Ιούνιο του 2020, η εντυπωσιακή ζωγράφος είχε καταγγείλει, τότε, πως ο πατέρας του παιδιού και το περιβάλλον του μεθόδευσαν βήμα βήμα τον τρόπο ώστε να τη βγάλουν από τη ζωή της κόρης της. «Εστησαν ένα ολόκληρο παιχνίδι, πλήρωναν ακόμη και τους δικηγόρους που έβαζα για να βγαίνουν δικαστικές αποφάσεις σε βάρος μου και μέχρι σήμερα με απειλούν, είτε μέσω τρίτων προσώπων είτε οι ίδιοι…» είχε καταγγείλει, κάνοντας λόγο για χαλκευμένες αποφάσεις και παρασκηνιακές δράσεις του γιατρού.

Παράλληλα, είχε αφήσει υπόνοιες για κακοποίηση του παιδιού της στο περιβάλλον στο οποίο μεγαλώνει.«Πέντε μήνες αφού μου την πήραν, το παιδί εισήχθη σε κωματώδη κατάσταση σε νοσοκομείο, αλλά ούτε εκεί με άφησαν να τη δω» είχε τονίσει, αποδίδοντας το επεισόδιο σε ψυχοσωματική βία. «Το παιδί ζει αυτή τη στιγμή με δύο ανθρώπους 70 χρόνων, αντί να ζει με τη μητέρα του» είχε προσθέσει, λέγοντας ότι έχει μαραζώσει χωρίς την κόρη της. Σε ένα από τα διαδοχικά δικαστήρια, τέλος, είχε κατηγορήσει τη Βρετανίδα μητριά της κόρης της ότι «ασχολείται πιο πολύ με τον σκύλο, παρά με το παιδί».

Ωστόσο, πρόσωπα από το στενό περιβάλλον της οικογένειας αποκάλυψαν στην «Espresso» πως η μικρή λάτρευε τη μητριά της. Οπως είναι σε θέση να γνωρίζει η «Espresso», η η οικογένεια του γιατρού, που είχε δεχθεί επιθέσεις από την εικαστικό, είχε προβεί σε ενέργειες ασφαλιστικών μέτρων. Σύμφωνα με αυτά, απαγορευόταν να πλησιάζει την οικογένεια σε απόσταση 100 μέτρων, το σπίτι στο Χαλάνδρι, το νοσοκομείο όπου εργαζόταν ο οφθαλμίατρος, στη λεωφόρο Κηφισίας, και το ιατρείο του στο Ψυχικό.

Η προφητική ανάρτηση της 49χρονης: «Η ώρα της δικαιοσύνης πλησιάζει»

Η Κλοντιάνα Τσέλο είχε «προαναγγείλει» στο προφίλ της στο facebook την επίθεση στον 68χρονο χειρουργό οφθαλμίατρο Γιώργο Νέο, τον οποίο είχε γνωρίσει το 2007 σε μια έκθεση ζωγραφικής της! «Η ώρα της Δικαιοσύνης πλησιάζει» γράφει κάτω από το όνομά της στη σελίδα της στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, προκαλώντας ανατριχίλα σε όποιον την επισκέπτεται για πρώτη φορά, καθώς φαίνεται πως σχεδίαζε εδώ και καιρό την πράξη της.

Στις αναρτήσεις της η 49χρονη τα βάζει με όλους και με όλα, ζητώντας και τις συμβουλές των διαδικτυακών φίλων της για όσα της συμβαίνουν: «ΕΛΛΗΝΕΣ… όσοι από εσάς νιώθετε ακόμα άνθρωποι βοηθήστε με να σώσω το ανήλικο παιδί μου από τους ΑΠΑΓΩΓΕΙΣ ΤΟΥ. Στη θέση μου θα μπορούσε να είναι κάθε μάνα Ελληνίδα, στη θέση της Μελίνας μου θα μπορούσε να είναι κάθε Ελληνόπουλο… Με τη συγκατάθεση της εισαγγελέα ανηλίκων το παιδί μου, που απέκτησα εκτός γάμου, παραμένει μακριά μου, χωρίς καμία επαφή μαζί μου, και βασανίζεται από τον πρώην βιαστή μου και τη σύζυγο αυτού. Τα συμπεράσματα δικά σας» γράφει σε μία από τις αναρτήσεις της. Οι αναρτήσεις συνοδεύονται με φωτογραφίες με την κόρη της, από την εποχή που οι δυο τους βλέπονταν χωρίς περιορισμούς, καθώς και από διάφορα έγγραφα.

Αμφιβολίες

Σε άλλη ανάρτησή της αφήνει υπόνοιες ότι ο 68χρονος ενδέχεται να μην είναι ο βιολογικός πατέρας της 12χρονης κόρης της, παρά το γεγονός ότι το αποτέλεσμα του τεστ DNA δεν αφήνει αμφιβολίες. «Το πιο ειδεχθές έγκλημα, όπου εμπλέκονται αστυνομικοί έως και εισαγγελείς και που αποδεικνύουν ότι ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΥΧΕΙ, είναι η αδιαφορία των Αρχών της Ελλάδας για την 5ετή αρπαγή και κακοποίηση της ανήλικης κόρης μου με δράστες τον βιαστή μου και τη σύζυγο αυτού, ο όποιος ενδέχεται να μην είναι εν τέλει ο βιολογικός πατέρας του παιδιού μου και να εξαπάτησε εμένα, τη Δικαιοσύνη, τον νόμιμο σύζυγό μου, με πλαστά έγγραφα αποτελεσμάτων DNA, αφού εν τέλει ο μικροβιολόγος που έκανε την πραγματογνωμοσύνη ΤΟ ΕΤΟΣ 2012 ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΦΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ (!)» γράφει η 49χρονη, προσθέτοντας ότι ο 68χρονος και η σύζυγός του αποπειράθηκαν να την κλείσουν στο ψυχιατρείο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This