«Τσάκωσαν» 44χρονο πριν πουλήσει τέσσερα κιλά ηρωίνης στη Θεσσαλονίκη

Μετέφερε τα ναρκωτικά μέσα σε ταξιδιωτικό σάκο

Must Read

Στη σύλληψη 44χρονου αλλοδαπού προχώρησαν οι αστυνομικοί του τμήματος Γενικών Υποθέσεων της υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης λίγο πριν διοχετεύσει ηρωίνη σε στέκια ουσιοεξαρτημένων ατόμων.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο ερευνών σήμερα τα ξημερώματα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και κατάσχεσαν δέκα δέματα ηρωίνης συνολικού βάρους τριών κιλών και 915 γραμμαρίων στον ΟΣΕ. Σε βάρος του 44χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, πλαστογραφία και ψευδή κατάθεση.

narkotika

Σε ανακοίνωση της, η αστυνομία επισημαίνει ότι σε έλεγχο που έγινε στον 44χρονο αλλοδαπό, διαπιστώθηκε ότι μετέφερε επιμελώς κρυμμένη τη ναρκωτική ουσία σε ταξιδιωτικό σάκο, ενώ κατείχε και χρησιμοποιούσε πλαστό έγγραφο που έφερε τα στοιχεία ταυτότητας ημεδαπού άντρα με επικολλημένη τη φωτογραφία του δράστη.

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This